Celebrity News

Sve se raspalo: Andrija Milošević se rasplakao u emisiji, priznao šta mu se dešava u kući (FOTO)

Otac Andrije Miloševića zaslužan je za to u kakvog muškarca je komičar izrastao

Sve se raspalo: Andrija Milošević se rasplakao u emisiji, priznao šta mu se dešava u kući (FOTO)

Pre nešto više od osam godina otac Andrije Miloševića iznenada je preminuo ostavivši iza sebe neuteše suprugu Veru i dvojicu sinova. Peko Milošević bio je čovek o kome niti jedna jedina ružna reč nije mogla da se kaže, pošten, sa ispravnim ciljevima u mislima i neko ko je naslednicima postavio ozbiljne i kvalitetne životne postulate.

Pročitajte: Prelepa porodična fotografija: Andrija Milošević i Sandra odveli sinčića u Meksiko, pogledajte kako sijaju od sreće (FOTO)

Instagram

 

U kolikoj meri su roditelji, prvenstveno otac, uticali na građenje njegovog karaktera Andrija je ispričao u emisiji "Lavovske priče" koju vodi njegov kolega Nenad Jezdić, gde se prisetio i najbolnijeg momenta u životu. 

- Moj otac nije mnogo bio sa nama u kući, nismo mnogo komunicirali i pričali, ikao je bio sjajan tip, domaćin, ali ono što pamtim od njega je to kada mi je rekao: "Ne smeš uzeti slamsku sa tuđe livade". To je toliko bilo višeslojno i značajno za moj karakter. Kad je umro, na sahrani nisam plakao, bio sam vrlo staložen i miran. Prošlo je tri meseca, gledao sam neki film o čoveku koji umire od raka, tu je i njegova porodica i krenuo sam da ridam. Plakao sam dobrih 45 minuta, koliko je film posle trajao, a negde na pola shvatio sam da plačem zbog oca - rekao je glumac, a malo ko nije primetio da tuga za voljenim roditeljem i dalje i nakon osam godina ne jenjava.

Pročitajte: Bio joj je prvi: Andrija Milošević ludo je voleo ovu poznatu lepoticu FOTO

Andreja Damnjanović

 
 

Bol je veća postala kada je glumcu preminula i majka, te se potpuno okrenuo bratu, a danas je posvećen svojoj porodici koju je stvorio sa koleginicom Aleksandrom Tomić. Sinu Relji nastoji da prenese sve vrednosti kojima ga je Peko naučio, a veruje se da će mu tek pričati o baki i deki i svom životu u Crnoj Gori.

Poklon fotografije doma Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić

 

Komentari (0)

Loading