Celebrity News

Supruga i sinovi Alena Ademovića prvi put u javnosti: Ovako izgleda porodica poznatog pevača, evo zašto ih je godinama krio (FOTO)

Sinovi Alena Ademovića su preslatki dečaci

Supruga i sinovi Alena Ademovića prvi put u javnosti: Ovako izgleda porodica poznatog pevača, evo zašto ih je godinama krio (FOTO)

Ata Images

Sinovi Alena Ademovića, baš kao i njegova supruga Natalija, najlepši su deo života, koji muzičar nastoji da zadrži samo za sebe. I dok se u domaćim medijima o njegovim muzičkim uspesima često piše, o njegovom porodičnom životu malo se zna.

Sa suprugom Natalijom dobio je sinove Antonia i Aleka, koji su obojica osnovci i divni dečaci. Da je na njih ponosan nikada nije krio, ali njihove fotografije na mrežama, retko objavljuje.

Pročitajte: Kročio u šestu deceniju ali nije ga sramota - Mili se obnažio na plaži, svi se okreću u neverici (FOTO)

 

 

U jednom intervjuu svojevremeno je otkrio da mu je najveći cilj da bude dobar otac, što mu, sudeći po širokim osmesima dečaka, za sada polazi za rukom.

Sinovi Alena Ademovića ipak povremeno se nađu na njegovom "Instagram" profilu, a tada salva komplimenata stiže na pevačev račun, što da je kao roditelj obavio sjajan posa, što da su sinovi njegova kopija. Ipak, dok je Alek očeva, Antonio je definitivno kopija majke Natalije.

 

 

Komentari (0)

Loading