Celebrity News

KUĆA PUNA DEČJEG SMEHA: Tijana Čurović saopštila PREDIVNE VESTI, od oduševljenja joj krenule suze radosnice (FOTO)

Ćerka Tijane Slaviša Čurović je njihov najveći ponos

KUĆA PUNA DEČJEG SMEHA: Tijana Čurović saopštila PREDIVNE VESTI, od oduševljenja joj krenule suze radosnice (FOTO)

Narodnu izreku da prava ljubav uvek pobeđuje su pre nekoliko meseci potvrdili Slaviša i Tijana Čurović. Bračni partneri koji su se pre sedam godina razveli, ponovo su obnovili svoju ljubav što je njihovu naslednicu Taju učinilo najsrećnijom devojčicom na svetu.

- Šta ostaje iza nas ako ne porodica - napisala je glumica ispod fotografije sa mužem i ćerkom koja je svojim nedavnim uspehom učinila roditelje veoma ponosnim. 

Pročitajte: Tijana i Slaviša Čurović posle pomirenja raduju se najlepšoj vesti - Toliko su želeli da njihova ćerka dobije brata ili sestru (FOTO)

Instagram

 

Naime, ćerka Tijane i Slaviše Čurovića primljena je u "Petnicu", istraživačku stanicu za izuzetno talentovanu decu. Petnica se bavi podrškom i obrazovanjem mladih koji prevazilaze nivo u školskim programima, po čemu je jedinstvena na teritoriji srednje i jugoistočne Evrope, a vešću da je Taja primljena mama se odmah pohvalila na Instagramu.

- Moj anđeo ostvaruje svoje snove... Primljena je u Petnicu...Plakale smo zajedno danas kada smo videle da je prošla! U stranu što je najdivnija ćerka na svetu, što je najdivnije biće koje hoda Zemljom, ona pored toga što je najbolji đak, ne zadovoljava se malim, običnim snovima. Leti ljubavi mamina...I ne zaboravi da te na tom letu da te čuvam tokom leta i volim najviše na svetu! Živim za tvoje snove! Mora mama malo da se hvali...Ponekada..Bar malo - pohvalila se ponosna mama, a mi verujemo da Taju tek čekaju veliki uspesi i blistava budućnost. 

Pročitajte: Posle pomirenja sa bivšim mužem i kratkotrajne sreće - Tijana Ćurović objavila pretužne vesti, bolest napreduje (FOTO)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading