Celebrity News

Tijana i Slaviša Čurović posle pomirenja raduju se najlepšoj vesti: Toliko su želeli da njihova ćerka dobije brata ili sestru (FOTO)

Trudna TIjana Čurović tema je svih portala

Tijana i Slaviša Čurović posle pomirenja raduju se najlepšoj vesti: Toliko su želeli da njihova ćerka dobije brata ili sestru (FOTO)

Nakon što se po medijima proširila informacija da su se Tijana i Slaviša Čurović pomirili, ubrzo je stigla još jedna radosna vest od bračnog para. Glumac i glumica, navodno su odlučili da rade na drugoj prinovi, što je obradovalo njihove prijatelje, rodbinu pa i fanove. Oduvek im je, još dok su bili u zvaničnom braku, bila želja da imaju dvoje dece, nažalost igra sudbine učinila je svoje te su se razišli. Sada su taj nesrećan splet okolnosti poželeli da promene a sve u cilju da njihova mezimica Taja u budućnosti ima brata ili sestru, tačnije potporu i oslonac. Imajući u vidu pomenute navode nismo se mnogo iznenadili kada smo čuli da je trudna Tijana Čurović.

Pročitajte: Sedam godina posle razvoda trudna Tijana Čurović: Šta ostaje iza nas ako ne porodica

 

 

Fotografija koju je lepa glumica objavila na "Instagramu" pomogle su nam i da se uverimo u to, ali samo nakratko. Naime, iako Tijana zaista na fotografiji ima stomak, narodski rečeno, do zuba, ona nije zaista u blagoslovenom stanju. 

Pročitajte: Sinčić je uspeo ono što niko nije: Marija Karan i bivši muž ušli u novo poglavlje života

 

 

Reč je o impovizovanom trudničkom stomaku za potrebe snimanja, oko kojeg je glumica ovih dana angažovana, a da li će ona ovime naslutiti i lepe vesti na privatnom planu ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading