Celebrity News

Zar i vi?! Sinovi Branke Katić doneli odluku koja je rasplakala majku: Ja tu više NIŠTA NE MOGU (FOTO)

Sinovi Branke Katić obožavaju Srbiju

Zar i vi?! Sinovi Branke Katić doneli odluku koja je rasplakala majku: Ja tu više NIŠTA NE MOGU (FOTO)

Ata Images

Nagrada za umetničko ostvarenje Beogradskog dramskog pozorišta probudila je u Branki Katić poseban ponos. Prvenstveno jer je ovo značajno priznanje u njene ruke dospelo od rukovodećeg organa teatra koji joj je duboko u srcu, a naposletku jer ga je dobila za ulogu Blanš u komadu "Tramvaj zvani želja"  u režiji supruge Radeta Šerbedžije, Lenke Udovički. Brankina junakinja probudila je u dramskoj umetnici osobine za koje nije znala da poseduje, zbog ćega joj se predala potpuno, što su publika, pa i kritičari prepoznali. Suprug i sinovi Branke Katić takođe su se obradovali zbog ovog uspeha šarmantne glumice, nažalost sa njom u Beograd povodom uručenja nisu došli.

Pročitajte: Fotografija osvanula na Instagramu: Oženjeni Nikola Kojo u krevetu sa OVOM poznatom ženom

Profimedia

 

Džo i Luis već su odrasli momci, koji su se fokusirali na sopstvene obaveze, prevashodno školovanje, te uprkos tome što obožavaju Srbiju nisu mogli da doputuju i na važan dan podrže majku. Sinovi Branke Katić teže visokom obrazovanju, to im je prioritet, mlađi završava školu u Londonu, dok je stariji uveliko upisao studije u Njujorku i tamo se potpuno preselio. Nešto više o tome, o životu na dve adrese, a bez starijeg mezimca,pa i o odnosu sa suprugom Džulijanom Farinom Branka je otkrila ekipi magazina Story u video prilogu.

Pročitajte: Jedno majsko veče donelo im je dugu i srećnu ljubav: Ovo je tajanstveni muž Branke Katić sa kojim ima dva sina (foto)

Komentari (0)

Loading