Celebrity News

Ćerke Žike Zane konačno u javnosti: Nije tajna da NE PODNOSE maćehu Jelenu, konačno imaju NEŠTO DA JOJ PORUČE (FOTO)

Ćerke Žike Zane prave su lepotice

Ćerke Žike Zane konačno u javnosti: Nije tajna da NE PODNOSE maćehu Jelenu, konačno imaju NEŠTO DA JOJ PORUČE (FOTO)

Ata Images

Zoran Živković poznatiji kao Žika Zana jedno je od najcenjenih imena regionalne pop muzike, o njegovom profesionalnom životu skoro sve je popznato, a kada je u pitanju privatna strana, tu se izdvaja njegova uloga supruga, kao i oca. Muzičar je, kako svi već dobro znaju, pored poslovne saradnje, sa Jelenom i u skladnom braku već više od petnaest godina, članovi pomenute grupe venčali su se 2008. godine i od tada uživaju u velikoj ljubavi, međutim početak njihove veze bio je trnovit. Zoran Živanović u vreme kada je uplovio u vezu sa pevačicom bio je oženjen ženom po imenu Vera, i iz tog braka na svet su došle ćerke Žike Zane koje prema pisanju medija nisu prisustvovale njegovom venčanju sa Jelenom. 

Pročitajte: Borba je bila duga i neuspešna, ja sam jednostavno ODUSTALA - Jelena Zana poslala potresnu poruku, svi pružaju podršku

Privatna Arhiva

 

Dugo se u javnosti spekulisalo da Marija i Tamara nisu prihvatile maćehu na početku, te da nisu u dobrim odnosima, međutim ubrzo su stvari došle na svoje mesto, te se oni danas odlično slažu i funkcionišu.

Ćerke Žike Zane nikada se nisu preterano eksponirale u javnosti i nisu jurile popularnost "preko očevog imena", a kakav je cenjeni muzičar kao otac u jednom intervjuu za naš magazin ispričala je svojevremeno njegova starija naslednica Marija.

Pročitajte: Nisu je prihvatile! Jelena - Pitajte Žiku zašto mu ćerke nisu došle na naše venčanje

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

- Tata nikada nije bio strog prema sestri i meni, već se uvek trudio da nam na prvom mestu bude drug i da nam na humorističan način objasni neke životne stvari, kao i da nam pomogne da rešimo naše probleme. Takođe, oduvek nas je učio da budemo pozitivne osobe, da s osmehom razumemo tuđe greške, ali i da uvek priznamo svoje.

Pročitajte: Brak Jelene i Žike iz Zane doveden do PONORA jer nisu mogli da imaju decu - Ona ne zna šta znači VOLETI

 

 

Inače, Marija se 2015. godine udala u Beogradu za Dušana Savića i to 12. septembra na svoj 28. rođendan, 2017. je sa suprugom dobila sina Filipa, a 2021. na svet je donela i naslednicu Mateu, te se Žika dva puta ostvraio u ulozi dede o čemu je jednom prilikom za "Gloriju" pričao:

- Moram priznati da prvih mesec-dva nisam bio svestan uloge koju mi je život dodelio, da sam postao deda. Sada uživam u svakom momentu provedenom pored Filipa, radujem se svakom njegovom osmehu. Nestrpljivo čekam prve korake, reči. Jednom sam čak sanjao da je prvo što je izgovorio bilo: “Deda Žika!” Dušan je zet kakvog svaki tast može poželeti. Stabilan je, izgara za porodicu, ali njegovo navijačko opredeljenje kvari opštu sliku. Šalim se, naravno. Srećan sam kada vidim unuka, kćerku i zeta. To je ono što zovem sreća iz udžbenika. Imaju svoj put, drže se zajedno, a ja sam tu da pomognem ako zatreba. Sviđa mi se i to što od prvog dana ne daju da im se iko meša i govori kako će da idu kroz život - ispričao je ponosni deda nakon što je dobio unuka Filipa, a kada je na svet došla i preslatka devojčica svoje emocije i utiske podelio je za "24sedam".

Pročitajte: Potez Žike iz Zane koji je zaprepastio javnost - Odgovoran što su majci oduzeta deca

Ata Images

 

- Ne umem to da objasnim, pošto imam dve ćerke, onda mi je ovo lakše da shvatim. Filip je princ, on ima tu ljubav i to je to, on nas je osvojio odmah, on je prvi. Ali apsolutno, čitava porodica, svi mi volimo i jedno i drugo, oduševljeni smo, kako bih vam rekao, nema lepše od ovoga. Sem te misli, kada shvatiš da si postao deda, pogotovo po drugi put, onda shvatiš da si na nekoj većoj polovini svog života, to je malo frustrirajuće, ali ništa strašno, takav je život i tako treba da bude - rekao je Žika  i dodao da i on i Jelena u svemu tome uživaju.

- Ona se posle dva dana vratila kući, dobro su obe, stalno me zovu na video poziv da ih gledamo, Jelena i ja to posmatramo, uživamo, jedna radost, zaista. Mi smo po potrebi, dežurni smo 24 sata, kad pozovu, tu smo, snalazimo se, hvala Bogu. Divna je vest, ja sam gledao da to ne mora odmah da se objavi, ali u toliko vesti, ovo je bar lepo, voleo bih da nam se svima dešavaju takve stvari.

Komentari (0)

Loading