Celebrity News

Miša bi plakao od sreće da može ovo da vidi! Marko Janketić postao otac još jedne ćerke: Fotografije glumca i bebe će vas raznežiti (FOTO)

Ćerka Marka Janketića druga po redu stigla je na svet pre nekoliko sati

Miša bi plakao od sreće da može ovo da vidi! Marko Janketić postao otac još jedne ćerke: Fotografije glumca i bebe će vas raznežiti (FOTO)

Jovanka Bojković

Da je druga ćerka Marka Janketića stigla na svet otkrila je ponosna baka glumica Svjetlana Knežević na svom Facebooku. Kratkom objavom: " Malo čas se rodila Lenka, Marijina i Markova, moje peto unuče!" dramska umetnica obradovala je ljubitelje Janketićevog rada. Kako i dolikuje, istoga trena čestitke ispod Svjetlaninog posta krenule su da se nižu, a svi su roditeljima još jedne devojčice poželeli dug i srećan život za njih i njihovu naslednicu, kojoj je pre dve godine prethodila starija sestra o čijem rođenju mediji nisu ništa znali.

Pročitajte: Nikada ga ovakvog nismo videli! Jasno je kao dan Marko Janketić biće sjajan otac (FOTO)

Facebook printscreen

 

Janketić nije neko ko svoju intimu publici daje na tacni, naprotiv vrlo je stidljiv kada je neophodno da se govori o ljubavi, vezama, uopšte muško-ženskim odnosima, što je donekle bio i razlog da pred javnošću zataji da je ona prava stigla u njegov život, te da mu je rodila prvo jednu, a zatim i drugu ćerku.

Pročitajte: Došlo je vreme da PRIZNAM ISTINU: Marko Janketić ekskluzivno za Story PRVI PUT o vezi sa Anđelkom Prpić!

Boško Karanović

 

Oni koji dobro poznaju dramskog umetnika, obožavanog u ulozi inspektora Mirka Pavlovića u seriji "Ubice mog oca", čije se nova sezona ovih dana emituje i potpuno su upućeni u njegov emotivni status, potvrdiće da se on predivno snašao s roditeljskim zadacima i zaduženjima, ali i da su mu njegove devojčice već ukrale srce. Da mu uloga oca izuzetno prija te da za njega ne postoje preperke u odgoju bebe, svedoče fotografije sa seta na kom glumi sa mališanom kolegom, sa kojim je primenio sve svoje očinske veštine. 

Pročitajte: Krio da je postao otac: Marko Janketić pre 18 meseci dobio dete, a sad čeka drugo

Instagram

 

 

Posle ove fotografije nema ko nije potvrdio da glumcu ova uloga baš leži te da je trebalo mnogo ranije da se uhvati u koštac sa ovim najlepšim i svakako najzahtevnijim zadatkom.

Komentari (0)

Loading