Celebrity News

Srce ne bira: Branimir Popović uslikan sa poznatom starijom koleginicom, 20 godina mlađa supruga zna šta joj je činiti (FOTO)

Branimir Popović u zagrljaju ove koleginice

Srce ne bira: Branimir Popović uslikan sa poznatom starijom koleginicom, 20 godina mlađa supruga zna šta joj je činiti (FOTO)

Boško Karanović

Branimir Popović u zagrljaju ove koleginice privukao je veliku pažnju pulbike. Naime, tokom emitovanja poslednje epizode treće sezone serije "Dug moru" strasti su se rasplamasale između likova koje tumače Branimir Popović i Vesna Trivalić.

Instagram printscreen

 

Branimir Popović u zagrljaju ove koleginice, koja je od njega starija dve godine, savršeno se snašao, budući da smo u poslednje vreme glumca gledali samo u strastvenim zagrljajima sa dosta mlađim damama, koje su njegove partnerke u serijama "Od jutra do sutra" i "Dinastija".

Pročitajte: Prve fotografije tatine princeze - Upoznajte Sofiju, ćerku Branimira Popovića i njegove 20 godina mlađe supruge Sanje (FOTO)

 

 

Kako je njegova supruga Sanja iz iste branše u njihovom domu ovakve scene komentarišu se profesionalno i bez trunke ljubomore. Međutim, mnoge obožavateljke popularnog glumca komentarišu kako bi im u Sanjinoj koži bilo poprilično teško.

Promo

 

Sjajna gluma, ali i strast koja se razbuktala među kolegama danas je glavna tema na mrežama, a gledaoci s nestrpljenjem očekuju naredne epizode i nastavak ove strastvene ljubavne priče.

Pročitajte: Morao je da zna da će poželeti MLAĐEG - Supruga Branimira Popovića izabrala MLADOG ZGODNOG kolegu, ovo je prva zajednička fotografija

Instagram printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading