Celebrity News

Bravo kraljice: Vesna Trivalić sinoć je prošetala 30 GODINA MLAĐEG zgodnog frajera! Pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Sin Vesne Trivalić početkom ovog meseca krenuo je na fakultet

Bravo kraljice: Vesna Trivalić sinoć je prošetala 30 GODINA MLAĐEG zgodnog frajera! Pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Nikada se sin Vesne Trivalić, Nikola Pandurović nije  pojavio u javnosti sa glumicom i po svemu sudeći tako će do daljnjeg ostati. Mladić koji je skoro napunio 19 godina i upisao studije povučen je i skroman, a budući da je dobar deo života proveo u Dubajiu, gde je završio osnovnu i srednju školu i stekao prijatelje, niko nije ni sumnjao da će građenje karijere nastaviti daleko od domovine. Naime, Vesnino preseljenje u Beograd nije ga mnogo omelo jer je znao da tu neće dugo ostati, tek da položi prijemni pa nastavlja dalje i tako se upravo i dogodilo. Glumica se svojevremeno pohvalila medijima koliko joj je naslednik dobar i pametan i priznala da se niti jednog trenutka nije pokajala što je zbog njegovog odgoja zapostavila glumu, jer sada ubira plodove te posvećenosti.

Pročitajte: Zanela se! Vesna Trivalić u prisnom odnosu sa mlađim kolegom, odale je fotografije sa venčanja Mine Sovtić

Boško Karanović

 

Zahvaljujući jedincu, kojeg je dobila relativno kasno, i zbog toga sve vreme bila upućena na njega Vesna je ostala mlada duhom. Duhovitost je zadržala, kao i šarm a sve to čini je adekvatnom za druženje sa mlađim kolegama, koje ne kriju da dobar provod počinje tek kada se ona pojavi. Nema osobe koja je ne voli, a posebno za srce ona je prirasla sinu Srne Lango i Irfana Mensura, Pavlu Mensuru sa kojim je delila kadar tokom snimanja prvog dugometražnog filma Sandre Mitrović. 

Pročitajte: ZBOG NJIH JE NAPUSTILA SRBIJU: Ovo su muž i sin Vesne Trivalić (FOTO)

Boško Karanović

 

Upravo ruku pod ruku sa Pavlom Vesna je prošetala crvenim tepihom na premijeri, dok im je društvo pravio i Dragan Gagi Jovanović. U ostvarenju pomenuti trojac igra porodicu, Vesna i Gagi su supružnici dok im Mensur tumači sina, a da su se u tim ulogama odlično snašli govori gromoglasan aplauz i ovacije nakon prikazivanja.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading