Celebrity News

LOŠE VESTI stigle o Noletu: Nastupili su TEŠKI TRENUCI! Jelena i Dijana su uz njega, fanovi pišu komentare podrške

Novak Đoković pao na drugo mesto - vest je dana

LOŠE VESTI stigle o Noletu: Nastupili su TEŠKI TRENUCI! Jelena i Dijana su uz njega, fanovi pišu komentare podrške

profimedia

Osvojivši Masters u Indijan Velsu, španski teniser Karlos Alkaras skinuo je najboljeg svetskog tenisera sa trona. Naime, mladi teniser zaseo je na vrh ATP liste, a Novak Đoković pao je na drugo mesto na danas objavljenoj ATP listi.

Budući da nije igrao u Indijan Velsu pošto nije mogao da doputuje u SAD jer nije vakcinisan protiv koronavirusa, Novak Đoković pao je na drugo mesto svetske rang-liste, ima 7.160 bodova, 260 manje od Alkarasa.

Pročitajte: TUŽNE VESTI stigle iz porodice Đoković o Noletu, Dijana i Jelena su uz njega - Pogledajte zvanično saopštenje, svi su slomljeni

Photo by Clive Brunskill/Getty Images via Guliver

 

Alkaras je osvojio treći masters u karijeri pošto je u finalu pobedio Rusa Danila Medvedeva koji je sa šestog skočio na peto mesto, dok je Kanađanin Feliks Ože-Alijasim napredovao za četiri mesta, do šestog. Poljski teniser Hubert Hurkač popeo se za dva mesta, na deveto, dok je Amerikanac Tejlor Fric za pet pozicija pokvario plasman i sada je 10. igrač sveta.

Od srpskih tenisera Miomir Kecmanović pao je za četiri mesta, na 35. sa 1.120 bodova, Laslo Đere je za takođe četiri mesta pokvario plasman i zauzima 58. sa 845, dok je Dušan Lajović pao za pet pozicija i 76. je sa 728 bodova. Filip Krajinović je pao za tri mesta, na 77. sa 715, dok je Hamad Međedović napredovao za 25 pozicija i sada je 192. teniser sveta sa 302 boda.

Naredna ATP lista biće objavljena za dve nedelje po završetku mastersa u Majamiju.

Komentari (1)

Loading
Branko

08:35 22.03.2023

Nole, ne brini, treniraj i popravljaj prvi servis. Vratices se ti ponovo na vrh teniske scene u inat dusmanima. Cuvaj porodicne vrednosti i brak, pazi decu i veruj u boga. Sve ostalo je nebitno. Dobro zdravlje i srecu i uspesan povratak ti zelim, tvoj stari fan iz NS.