Celebrity News

Zaboravite onog slatkog dečaka: Evo kako danas izgleda Pavle iz Pinkovih zvezdica, pubertet je učinio čudo (FOTO)

Pavle Vasiljević iz Pinkovih zvezdica sada izgleda ovako

Zaboravite onog slatkog dečaka: Evo kako danas izgleda Pavle iz Pinkovih zvezdica, pubertet je učinio čudo (FOTO)

Printscreen

Talentovanog dečaka iz Kragujevca milioni gledalaca iz čitavog regiona upoznali su davne 2014. godine, kada je sa emitovanjem počela prva sezona "Pinkovih zvezdica", najpopularnijeg muzičkog šou programa na ovim prostorima. Kada je prvi put kročio na scenu i predstavio se pesmom "Ima jedan svijet", svojom interpretacijom oduševio je članove stručnog žirija kao i milionski auditorijum, pogotovo zbog toga što je tada imao samo šest godina, a kako danas izgleda Pavle Vasiljević iz Pinkovih zvezdica imali smo prilike da se uverimo putem društvene mreže Instagram.

Pročitajte: Osušila se! Marija Serdar iz Pinkovih zvezdica nestala, pa smršala preko 25 kilograma! Pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAVLE (@pavlee_vasiljevic)

Pavle je pre gotovo deset godina postao miljenik nacije koja ga je zdušno podržavala, pratila njegov rad, trud, talenat i napredak, a koliko je vremenom usavršio svoje pevanje i izdvojio se iz mase talentovane dece govori činjenica da je sebi obezbedio mesto u spektakularnom superfinalu. Na veliko zadovoljstvo publike, nekoliko godina kasnije bio je učesnik i specijalnog izdanja "Pinkovih zvezdica - All Stars", stručnjaci su mu predviđali blistavu karijeru, međutim poslednjih godina nemamo prilike da ga vidimo u javnosti.

Pročitajte: Vatreno crvena kosa i tuga u očima - Pogledajte kako danas izgleda Lena Stamenković iz Pinkovih zvezdica, svi su zabrinuti (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAVLE (@pavlee_vasiljevic)

Mali Pavle, kako su ga mnogi oslovljavali, nastavio je školovanje u rodnom Kragujevcu, posvećen je obrazovanju, ali i muzici od koje nije odustao, te i dalje peva, svira i aktivan je na društvenim mrežam preko kojih smo se i uverili da Pavle Vasiljević iz Pinkovih zvezdica više nije tako mali.

Znatno je porastao, zbog čega ga u prvi mah mnogi nisu prepoznali, a njegovi brojni prijatelji složni su u mišljenju da je izrastao u pravog lepotana kojem devojčice njegovog uzrasta zasigurno ne mogu odoleti.

Komentari (0)

Loading