Celebrity News

PREDIVNE VESTI iz doma Ace Pejovića! Ćerka Marija mu donosi čedo: Supruga i sestre plaču od radosti (FOTO)

Ćerke Ace Pejovića najveće su blago folk muzičara

PREDIVNE VESTI iz doma Ace Pejovića! Ćerka Marija mu donosi čedo: Supruga i sestre plaču od radosti (FOTO)

Nije tajna da su ćerke Ace Pejovića lik i karakter nasledile od majke Biljane. Sve tri su vrsne lepotice, osim toga sve do jedne posvećene su profesionalnom usavršavanju i odlične su na tom putu. Najstarija Magdalena prošle godine u julu okončala je master studije u Španiji, a ove godine diplomom iz medicine pevača je obradovala je srednja naslednica Marija.

Pročitajte: Ponoć je sa Pejovićem: Počela prodaja karata za najspektakularniji doček 2023. u Beogradu

Instagram

 

Z.K. Munja

 

"Čudo", kako je porodična prijateljica Vesna Milanović Mariju oslovila na "Instagramu", privela je kraju Medicinski fakultet u Beogradu, osnovne studije, a nagađa se da će i ona poput starije sestre svoj dalji profesionalni pravac potražiti u inostranstvu. Mariju tek čekaju specijalističke i doktorske studije, te se veruje da je pred muzičarem još mnogo razloga za slavlje.

Pročitajte: Prve porodične fotografije Pejovića! Ćerke Marija, Magdalena i Iva su izrasle u lepotice svetskog glasa, zavirite na njihovo intimno slavlje

Instagram

 

Marijin uspeh ćerke Ace Pejovića, supruga pa i sam muzičar obeležili su u krugu porodice, skromno kako su i navikle, uprkos očevom uspehu i stečenom bogatstvu, a budući da ih kroz mesec dana očekuje porodično putovanje na egzotičnu destinaciju smatra se da će tek tamo naći način kako da diplomu na još bolji način proslave, recimo uz šampanjac i zalazak sunca. 

Pročitajte: Doček u velikom stilu: Najveće zvezde muzičke scene pevale za zlatne devojke (video)

Instagram

 

Aco Pejović ponos zbog uspeha svojih mezimica ne krije, naprotiv vrlo glasno o tome govori i dodaje da su on i supruga kada je reč o njihovom vaspitanju i odgoju najbolji posao već uradili te da im se u odluke više ne mešaju. Kod najmlađe Ive ostalo je još malo posla i usmeravanja, ali u principu zadovoljni su kako su obavili roditeljski zadatak, te danas mogu da uživju u plodovima svoje upornosti i požrtvovanja.

 

Komentari (0)

Loading