Celebrity News

Maki i ja... Kristina Kovač donela odluku koja je šokirala porodicu i prijatelje, objavila i prvu fotografiju sa sestrom Aleksandrom

Pomirile su se Aleksandra i Kristina Kovač - vest je koja je muzičke znalce vrlo obradovala

Maki i ja... Kristina Kovač donela odluku koja je šokirala porodicu i prijatelje, objavila i prvu fotografiju sa sestrom Aleksandrom

Nakon smrti kompozitora Kornelija Kovača odnos najpopulanijih sestara Kristine i Aleksandre Kovač dospeo je u prvi plan. Pričalo se, prvobitno samo spekulisalo, da čak ni prerani očev odlazak nije uspeo sestrinske odnose da popravi, te da se Kristina u istom raspoloženju u kom je došla u Srbiju, vratila u Švedsku gde poslednjih par godina živi sa ćerkom Tarom i suprugom Danijelom Brakusom.

Pročitajte: Tragedija i tuga: Kako je smrt Kornelija Kovača ponovo ujedinila posvađane sestre Kristinu i Aleksandru

Privatna arhiva

 

Na svu sreću, brojne medijske spekulacije nisu imale mnogo veze sa istinom, čemu svedoče objave koje talentovane sestre poslednjih dana dele na svojim "Instagram" profilima. Naime, prvo je Aleksandra objavila fotografiju predstavnice na Pesmi za Evroviziju kojoj je Kristina uradila pesmu i svesrdno pohvalila i izvođača i numeru, da bi zatim Kristina posle dugog niza godina podelila zajedničku sliku iz perioda kada su bile tinejdžerke. Reč je o godini kada je Srbiju na Evroviziji predstavljala Bebi Dol, a sestre Kovač joj pevale prateće vokale. Uz dozu nostalgije kantautorka je ispod fotografije sa sestrom napisala:

 - Moja prva Evrovizija. Tu još uvek imam 16 godina. Rim, predstavljamo Jugoslaviju, pevamo prateće vokale Maki i ja. Verujem da sam bila apsolutno najmlađa tamo. Duga je to istorija, a ako bude sreće, i uz vašu pomoć, možda se i nastavi, ko zna? - napisala je Kristina, a to što je Aleksandru nazvala po nadimku, kako ju je ranijih godina od milošte zvala Maki, svedoči tome da pomirile su se Kristina i Aleksandra Kovač.

Pročitajte: Kristina i Aleksandra Kovač konačno zakopale ratne sekire: Jedan detalj bio je od presudnog značaja da se osmogodišnji sukob okonča (FOTO)

Instagram

 

Spekuliše se da su sestre već nakon sahrane oca, daleko od bliceva fotoreportera i paparaca zakopale ratne sekire i bez mnogo muke nastavile tamo gde su davno stale, bez osvrta na prošlost i teške reči. Nada postoji da će sestrinski odnos one dovesti u prvobitno stanje, kada su kao članice grupe K2 žarile i palile našim prostorima.

Pročitajte: Kornelije Kovač ispraćen na večni počinak: Aleksandra, Kristina i Anja tako blizu, a tako daleko, nije ih povezala ni očeva smrt (foto)

 

 

Vest da pomirile su se Kristina i Aleksandra Kovač stvorila je nadu i da će se popularne sestre u nekom momentu ponovo zajedno naći na bini i vernoj publici koja i dalje pevuši njihove hitove  otpevati "Biću tvoja devojka", "Milo moje", "Super žena", "Ajmo u život"...

Poklon fotografije doma Aleksandre Kovač

 

Komentari (0)

Loading