Celebrity News

Ceci je bilo dosta svega i donela je odluku o zetu Gudelju: Anastasija se oglasila i sve potvrdila na Instagramu

Zet Svetlane Cece Ražnatović ugostio je taštu u svom domu u Španiji

Ceci je bilo dosta svega i donela je odluku o zetu Gudelju: Anastasija se oglasila i sve potvrdila na Instagramu

Budući da joj se ćerka sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem zabavlja godinu dana, te da kod njega u Sevilji provodi najveći deo vremena, nije čudo što je folk diva Ceca odlučila da i sama otputuje kod zeta i bolje ga upozna. Njen odlazak u Španiju iznenadio je domaće medije, najpre zbog toga što se nakon Mundijala spekulisalo o lošem ophođenju Nemanjine majke Olivere i seste Anje prema Anastasiji, što je u neku ruku i potvđeno odlukom da se na društvenim mrežama više ne prate, ipak čini se da to nije pokolebalo estradnu umetnicu u nameri da poseti ćerku. Navodno, zet Svetlane Cece Ražnatović najzaslužniji je za to što Ceca trenutno boravi u Sevilji budući da prema njoj gaji veliko poštovanje.

Pročitajte: TRUDNOĆA Cece Ražnatović došla je kad je mislila da je NEMOGUĆE! Kada je izgubila svaku nadu u porodični dom stigle su NAJLEPŠE VESTI (FOTO)

Instagram

 

Instagram

 

Ono što je važno, sve i da na ovom putovanju ni ne sretne Gudeljevu majku Oliveru, ovo je jedan mali korak ka približavanju porodica čiji su odnosi narušeni.

Pročitajte: Olivera Gudelj prebledela kad je čula: Ceca stiže u Španiju, od Anastasije i Nemanje zahteva samo jedno

Instagram

 

Na ovo zanimljivo putovanje ona je pošla sa unukom Željkom, koji joj je dodatno ulepšao boravak u Sevilji, a ćerka i zet sve čine kako joj ništa ne bi falilo. Zet Svetlane Cece Ražnatović poseban je momak kojem je porodica od velike važnosti, ne voli nerazjašnjene račune, prećutkivanja, a veruje se da je poseta pevačice upravo imala za cilj razrešenje svega pomenutog. Tobože je mišljenja da nema razloga da se dve porodice ne vole, makar onoliko koliko se on i Anastasija vole. No, o detaljima Cecinog odnosa sa Gudeljevom majkom znaćemo više kada odluči da o tome govori.

Pročitajte: Pogledajte koliko je srećna i ponosna: Anastasija se javila iz Sevilje PREDIVNIM VESTIMA, Gudelj je BIO VREDAN! Svi čestitaju (FOTO)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading