Celebrity News

Pogledajte koliko je srećna i ponosna: Anastasija se javila iz Sevilje PREDIVNIM VESTIMA, Gudelj je BIO VREDAN! Svi čestitaju (FOTO)

Objava Anastasije Ražnatović nije mogla proći nezapaženo

Pogledajte koliko je srećna i ponosna: Anastasija se javila iz Sevilje PREDIVNIM VESTIMA, Gudelj je BIO VREDAN! Svi čestitaju (FOTO)

Koliko je Cecina naslednica zaljubljena u svog dečka, fudbalera Nemanju Gudelja sve češće smo u prilici da vidimo putem njenog "Instagram" naloga gde nesebično deli trenutke iz Španije u kojoj sa svojim dragim sve češće provodi zajedničko vreme. Takođe smo svedoci da kad god joj se prilika za to ukaže, ona je gost na stadionu Ramón Sanchez-Pizjuan odakle pratioce revnosno izveštava o dešavanjima na terenu, a najnovija objava Anastasije Ražnatović upravo je sa tribina istog.

Pročitajte: Ceca van sebe od sreće, Anastasija i Gudelj iznenadili SVE - Beba na putu, sprema se gala svadba

Instagram

 

I pored toga što gradi uspešnu karijeru, mlada pevačica u svakom trenutku trudi se da svom dragom bude neizmerna podrška, pa je tako i ovog puta ona ispratila veoma bitan meč u kojem je Nemanja dao neverovatan gol za Sevilju. 

Pročitajte: Da li je realno? Anastasija i Gudelj uslikani u Španiji dok ih niko ne gleda! Svi im gledaju u noge (FOTO)

Instagram

 

Ceo stadion je skandirao njegovo ime, a osvanuo je i na video bimu, što je pevačica pomno ispratila i sa velikim ponosom sve to objavila na svom profilu.

Objava Anastasije Ražnatović sa, do poslednjeg mesta ispunjenih tribina, naišla je na salvu reakcija, čestitki i pohvalnih komentara upućenih njenom izabraniku, a mnogi su se složili da i Nemanja ima jako puno razloga za ponos, te da je pravi srećnik što je osvojio srce devojke kao što je prelepa, ali i, po svemu sudeći, veoma posvećena Tasa.

Komentari (0)

Loading