Celebrity News

TRUDNOĆA Cece Ražnatović došla je kad je mislila da je NEMOGUĆE! Kada je izgubila svaku nadu u porodični dom stigle su NAJLEPŠE VESTI (FOTO)

Trudnoća Cece Ražnatović bila je njena najveća želja

TRUDNOĆA Cece Ražnatović došla je kad je mislila da je NEMOGUĆE! Kada je izgubila svaku nadu u porodični dom stigle su NAJLEPŠE VESTI (FOTO)

Borba za potomstvo već nekoliko godina unazad nije više tabu tema, a tome su umnogome zaslužne i dame sa naše javne scene koje su se susrele sa istim problemom, te svojim pričama daju, pre svega primere ostalim ženama i ohrabruju ih da nastave ka cilju kako bi se ostvarile u ulozi majke. Procesu vantelesne oplodnje sve češće pribegavaju parovi koji imaju problem da dobiju potomstvo, a kao veoma mlada sa istim se susrela i jedna od naših najvećih muzičkih zvezda. Naime, trudnoća Cece Ražnatović nije nastupila lako, a kako je o tome ona bez zadrške u javnosti često govorila, poznato je da je sina Veljka dobila zahvaljujući ovom medicinskom dostignuću, koje je mnogima omogućilo da postanu roditelji. 

Pročitajte: Ovo će slomiti srce porodici! Pročitajte celo Arkanovo pismo ljubavnici koja mu je rodila vanbračnu ćerku, evo ko je ona i kako izgleda

Privatna Arhiva

 

- I Željko i ja smo želeli decu. Bilo mi je 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam otišla u bolnicu „Narodni front“ na vantelesnu oplodnju - ispričala je Ceca svojevremeno i istakla da je imala punu podršku od supruga. 

- On me je podržavao i učestvovao sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da problem nije bio do njega, jer je već imao sedmoro dece.

Pročitajte: Daleko od idealnog braka - Arkanu je jedna stvar kod Cece JAKO SMETALA, komentarisao je pred svima (FOTO)

Miloš Nadaždin

 

Muzička zvezda 1995. godine rodila je sina Veljka, a dve godine posle, nastupila je druga trudnoća Cece Ražnatović i to prirodnim putem. Pevačica se po drugi put ostvarila u ulozi majke 25. maja 1998. godine, kada je rodila ćerku Anastasiju.

Komentari (0)

Loading