Celebrity News

Otac je doveo TAKVU devojku i rekao da je to nova maćeha: Konačno otkriveno šta Žikin sin iz prvog braka misli o Dajani

Dajana Paunović o starijem sinu Žike Jakšića konačno progovorila

Otac je doveo TAKVU devojku i rekao da je to nova maćeha: Konačno otkriveno šta Žikin sin iz prvog braka misli o Dajani

Dajana Paunović o starijem sinu Žike Jakšića, Andriji, ne govori često, ali kada odluči da ga spomene i te kako ima šta da kaže.

Naime, uprkos razvodu Dajana i Žika zbog sina Dušana zadržali su korektan odnos, a otkrila je u kakvim je odnosima sa bratom svog jedinca.

Pročitajte: VENČANJE Žike Jakšića - Kumuje Saša Popović, mlada je LEPA KAO SAN, a tek da joj vidite venčanicu! Vreme sreće (FOTO

Boško Karanović

 

- Andrija je predivan, mlad čovek, vaspitan, obrazovan, koji Dušana obožava kao i on njega. Volim što imaju jedan drugoga, što se poštuju i vole i što Dušan iako je mali nikada Andriju nije posmatrao kao nekoga ko nije deo njegovog života, uprkos tome što godinama on nije živeo u Srbiji i zbog posla nije svakodnevno prisutan. Drago mi je da moj sin ima brata na kog znam da uvek može da se osloni i da će mu on biti podrška za ceo život - ispričala nam je Dajana Paunović o starijem sinu Žike Jakšića, sa kojim i nakon razvoda od njegovog oca ima sjajan odnos i dodala:

- Andriju izuzetno cenim i poštujem, to je brat moga sina, ali i da nije zaslužuje svako poštovanje jer je kvalitetna ličnost - zaključila je.

 

Komentari (0)

Loading