Celebrity News

Moje srce je KONAČNO ISPUNJENO: Dragana Mićalović upoznala Zdravka Čolića, pogledajte zajedničku fotku

Dragana Mićalović ljubav gaji prema jednom posebnom čoveku

Moje srce je KONAČNO ISPUNJENO: Dragana Mićalović upoznala Zdravka Čolića, pogledajte zajedničku fotku

Najmlađa sestra Mićalović uspela je radom i zalaganjem da osvoji pozorišnu i televizijsku publiku i tako svoju stariju sestru Slobodu barem nakratko skrajne u drugi plan. Velika pažnja protekle dve, tri godine je na lepoj Gagi, čija popularnost svakoga dana sve više raste. Osim po projektima na kojima radi, najčešće su to telenovele, ona je postala poznata i po pričama o vezi sa muškarcem koji iza sebe ima brak i decu. Za sve vreme trajanja pomenute ljubavne veze, a potrajala je godinu, dve, mlada glumica se nije izjašnjavala o romansi i svom voljenom. U jednom momentu samo za Story priznala je da je odnos sa njim okončala, te da se potpuno posvetila poslovnim dostignućima. Dragana Mićalović ljubav je kao što se i očekivalo usmerila ka svršetku studija glume, odigrala je glavnu ulogu u drami u Narodnom pozorištu, a istovremeno se posvetila snimanju serija, a naposletku i samoj sebi i ostvarenju dugogodišnijh ciljeva i snova.

Pročitajte: Najlepše vesti stižu iz doma Dragane Mićalović! Glumica se raduje majčinstvu: Sin je, već se i ime zna (FOTO)

Instagram

 

Želja čijem ostvarenju se od malih nogu nadala pre par dana joj je ostvarena. Naime, svima je dobro poznato da Dragana Mićalović neizmernu ljubav gaji prema muzičaru Zdravku Čoliću, čije sve pesme zna i posećuje njegove nastupe. Nedavno je imala priliku da upozna najveću balkansku zvezdu, nađe se u njegovom društvu i fotografiše, dobije ploču sa posvetom "Dragani s ljubavlju, Čola", a potom sve objavi na "Instagramu" uz reči:

- Verujte u svoje snove! Jedna od mojih najvećih želja iz detinjstva jeste upoznavanje sa velikim @zdravko.colic 💫✨ Prva i najdraža ploča koju sam imala jeste ,,Ti si mi u krvi”. Dobih i ploču i autogram i poznanstvo! Hvala.

Pročitajte: Sestre Mićalović lumpovale do zore: Dragana uz harominku i pečenje proslavila rođendan, pogledajte kako se Sloboda veseli FOTO

 

 

Komentari (0)

Loading