Celebrity News

NOVI DEČKO Mirjane Bobić Mojsilović je prezgodan i pravi džentlmen: Objavila i fotografiju, topi se u njegovom zagrljaju (FOTO)

Novi dečko Mirjane Bobić Mojsilović izuzetno je zgodan, pišu mediji

NOVI DEČKO Mirjane Bobić Mojsilović je prezgodan i pravi džentlmen: Objavila i fotografiju, topi se u njegovom zagrljaju (FOTO)

Petar Đorđević

Otkako je kao voditelj i autor počela da radi na emisiji "Srećna Srbija" književnica Mira Bobić Mojsilović stekla je dodatno znanje o našoj domovini, istovremeno upoznala je ljude raznih profesija, mentaliteta, karaktera i profesija što ju je posebno obogatilo. Gde god da pođe, na istok, sever, jug ili zapad zemlje Mira već drugu sezonu sve beleži što kroz sopstvena sećanja, što fotoaparatom, a neretko novonastale sadržaje ona voli da podeli sa pratiocima na "Instagramu" i podseti ih koliko je Srbija zapravo lepa. Jedna od poslednjih slika, osvanula na njenom profilu privukla je možda čak i najveću pažnju javnosti do sada, a sve zbog zgodnog muškarca koji na fotografiji kraj Mire pozira. Da je to novi dečko Mirjane Bobić Mojsilović svi su odmah posumnjali, a njen širok osmeh samo je spekulacije nadogradio.

Pročitajte: Ljudi, ja sam se ZALJUBILA: Evo ko je osvojio srce Mire Bobić Mojsilović, sve je priznala (VIDEO)

Instagram

 

Mira nikada nije krila da je ljubav za nju posebna pokretačka snaga, te da je normalno i očekivano da ima partnera, tačnije da je zaljubljena. Ono što mediji nikada nisu uspeli da doznaju, a ona o tome nikada nije želela da govori, je ko su ti muškarci koji su uspeli da osvoje književnicu. 

Pročitajte: Hleb po receptu Mirjane Bobić osvojiće srca vaših ukućana: Preukusan i brzo se spremi, savršen za prazničnu trpezu

Instagram

 

 

Nagađalo se godinama i spekulisalo na tu temu. Spajali su mediji Miru sa moćnicima i umetnicima sve dok nedavno ona nije jasno stavila do znanja kakav je muškarac po njenim merilima.

- Džentlmen čuvajući dobar glas, čast i privatnost žene sa kojom izlazi, čuva i spostveni ugled, sliku o sebi i dobar glas - naglasila je književnica u tekstu napisanom za portal To sam ja media čiji je odlomak objavila na društvenim mrežama, a ubrzo je objavila i fotografiju sa nepoznatim visokim muškarcem što su svi smatrali potvrdom je upravo on novi dečko Mirjane Bobić Mojsilović. Vreme će pokazati jesu li sumnje bile istinite.

Pročitajte: Ukusno i zdravo: Poznata spisateljica napravila domaći hleb

Instagram

 

Poklon fotografije doma Mirjane Bobić Mojsilović

 

Komentari (1)

Loading