Celebrity News

Mršavija za 88 kilograma: Zvezda Granda u novom spotu pokazuje neverovatnu transformaciju

Krstinja Matanović objavila novu pesmu

Mršavija za 88 kilograma: Zvezda Granda u novom spotu pokazuje neverovatnu transformaciju

Kada je pre desetak dana najavila izlazak njene nove pesme, Krstinja Matanović doslovno je zapalila publiku koja je sa nestrpljenjem iščekivala današnji dan kada je singl pod nazivom „Nisam više ta“ ugledao svetlost dana.

Iako se danas može pohvaliti da živi život o kome je sanjala, njen put do uspeha nije bio lak. Prekomerna kilaža sa kojom se borila koštala je brojnih prepreka na tom putu, međutim nakon što je izgubila preko 80 kilograma i uspešno izvršila estetski zahvat skidanja viška kože, bivša finalistkinja danas uživa u svom telu i novom izgledu zbog čega ovom pesmom poručuje "Nisam više ta".

Pročitajte: Nije više Bucka - Obožavali ste je u Zvezdama Granda, a onda je nestala i SMRŠALA čak 40 kilograma! Evo kako sada izgleda (FOTO)

tv grand printscreen

 

Fizička promena koja je uticala na dobijanje novog samopouzdanja i energije kojom pleni, predstavljena je u spotu koji je radio Dušan Šljivić, a u kome se vide kadrovi sa njenih prvih pojavljivanja u „Zvezdama Granda“ i pevačica koja u njih gleda sa ove perspektive života i poručuje kako je nova osoba.

Pročitajte: Ugojio se preko 20 kilograma, promena je šokantna - Isak Šabanović konačno uslikan, evo kako sada izgleda (FOTO)

tv grand printscreen

 

Tekst i muziku za ovu numeru radio je Milan Miletić, a brza melodija sa jakom porukom koju nosi već na prvo slušanje osvaja publiku.

„Bravo Krstinja“, „Zaslužuješ samo najbolje“, „Svaka čast“, „Ovo smo očekali“, samo su neki komenatra ispod ove pesme koju možete poslušati u videu ispod.

Komentari (0)

Loading