Celebrity News

Nije više Bucka: Obožavali ste je u Zvezdama Granda, a onda je nestala i SMRŠALA čak 40 kilograma! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Izgled Slađane Đorđević ne prestaje da se komentariše

Nije više Bucka: Obožavali ste je u Zvezdama Granda, a onda je nestala i SMRŠALA čak 40 kilograma! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Kada se pre više od petnaest godina pojavila u muzičkom takmićenju "Zvezde Granda", mlada pevačica svojim raskošnim glasom i neospornim talentom pobrala je simpatije brojne publike, a ono o čemu se takođe često spekulisalo jeste i izgled Slađane Đorđević, poznatije kao Bucka. Smpatičan nadimak dobila je zbog viška kilograma, zbog kojih su joj i mnogi članovi žirija zamerali, a da je ona odlučila da se istim pozabavi i liniju dovede do savršenstva uverili smo prilikom njenog gostovanja u jednoj emisiji.

Naime, talentovana Bucka godinama je vodila borbu sa gojaznošću uzrokovanom poremećenim radom štitne žlezde o čemu je u više navrata govorila, međutim ona je uspela da skine čak četrdeset kilograma i mnogi se slažu da sada izgleda odlično.

Pročitajte: Osušila se! Marija Serdar iz Pinkovih zvezdica nestala, pa smršala preko 25 kilograma! Pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Printscreen KurirTV

 

Gotovo neprepoznatljiv izgled Slađane Đorđević naišao je mahom na pozitivne komentare, a ono čime, osim što prelepo peva, takođe mlada zvezda može da se pohvali, otkrila je u emisiji "Puls Sbije":

- Ja imam dosta zanimanja. Prvo ja sam diplomirani etnomuzikolog, ali nisam mogla da nađem posao u prosveti. To je muzička akademija, master studije. Sa tim mogu da budem nastavnik muzičkog. Čak sam stažirala godinu dana u privatnom vrtiću i radila sam sa decom u predškolskom. Prosto deca su sjajan izvor inspiracija. Ja bi stvarno volela da uzmem dnevnik u ruke i radim sa decom, ali sada se postavlja pitanje kako bi mene deca doživela. Ja ulazim u odeljenje, a deca me do juče gledala na televiziji i kao "ej, nastavnice - rekla je Bucka i dodala u kojim se još sferama odlično snalazi:

Pročitajte: Verovali ili ne, desilo se! Leontina sa 30 kilograma manje, nikada je nećete prepoznati! Pogledajte samo taj maleni struk (FOTO)

Printscreen KurirTV

 

- Što se drugom zanimanja tiče, ja sam frizer i 2002. godine sam završila školu za negu lepote, a 2017. godine specijalizaciju za ženskog frizera. Ja sam tako skupljač diploma. Upišem nešto, da se i uči nešto. Ja to radim jer imam puno energje i ako nešto ne radim, meni će mozak da zakržlja. Dakle, ja sam dugi niz godina u tom poslu i radim. Imam svoj salončić i preduzetnica sam.

Komentari (0)

Loading