Celebrity News

Venčanje Kaje Žutić daleko od očiju javnosti: Previše smela venčanica, mladoženja lep kao glumac, a tek da vidite mamu Cecu (FOTO)

Venčanje Kaje Žutić dogodilo se daleko od očiju javnosti

Venčanje Kaje Žutić daleko od očiju javnosti: Previše smela venčanica, mladoženja lep kao glumac, a tek da vidite mamu Cecu (FOTO)

Venčanje Kaje Žutić i Nemanje Aćimovića nešto je što se već duže vreme očekuje. Svadbenom veselju zaljubljenog para svih ovih godina nadali su se najpre glumičina majka Ceca Bojković i očuh, diplomata u penziji Slavko Kruljević, a naposletku i njeni brojni fanovi, koji nisu videli ništa loše u tome da ona po drugi put stane pred oltar i zakune se svom novom voljenom na večnu ljubav.

Pročitajte: Kakva domaćica! Dom Katarine Žutić van Beograda raj je o kakvom mnogi sanjaju: Zbog jednog detalja svi su zapanjeni (FOTO)

ATA Images

 

Po razvodu od Saše Lazarevića, sa kojim se zabavljala kratko, a potom u braku provela četiri godine, Kaja je medijima i svima u svom okruženju jasno stavila do znanja da je brak kao forma i papir više ne zanimaju. Jednom se opekla, teško odbolovala, što je za posledicu donelo to da više ne želi da se pred Bogom i matičarem naziva nečijom ženom. Nemanja, kao neko ko joj je dugi niz godina bio drug i posmatrao sve Kajine prelomne faze i razočaranja na to je pristao, te se kod nevenčanih supružnika ova tema nikada do sada nije ni povela.

Pročitajte: Obe su volele Miloša Žutića: Ceca Bojković oči u oči sa suprugom slavnog glumca (foto)

Instagram

 

Ako je suditi po svemu navedenom drugo venčanje Kaje Žutić nikada se neće dogoditi, ipak lepo je podsetiti se kako je dramska umetnica izgledala u venčanici te 2006. godine pred crkvom Svetog Petra i Pavla. Bela haljina sa korsetom, ogrtač od tila i šnalice u kosi odudaraju od svega onoga što je do tada kod Kaje publika mogla da vidi. Zaključak je da svaka žena u kom god modnom fazonu bila na dan svog venčanja voli da je princeza. Nažalost, glumica je bez svog princa vrlo brzo ostala, ali je nedugo od razvoda pronašla drugog sa kojim je otpočela zajednički život, sa njim ima i psa, deli sve tajne, boli, sreću i poseduje sve ono što čini jedan brak.

Pročitajte: Trudna Marija Mikić šokira: Svadba je otkazana

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Komentari (0)

Loading