Celebrity News

Kaji Žutić se u 50. ostvario NAJVEĆI SAN: Majka Ceca u suzama od sreće zbog PREDIVNIH VESTI, muž u neverici

Muž Katarine Žutić presrećan je zbog noviteta

Kaji Žutić se u 50. ostvario NAJVEĆI SAN: Majka Ceca u suzama od sreće zbog PREDIVNIH VESTI, muž u neverici

Da je muž Katarine Žutić svojevremeno bio vrlo uporan pri osvajanju glumice, opšte je poznata stvar, čak se i sama Kaja na tu temu za medije često šalila. Dramska umetnica takođe je isticala da se bubnjar beogradskog rokenrol sastava "Jarboli" Nemanja Aćimović pojavio u trenutku njene najveće tuge, kada se razvela od grafičkog dizajnera Saše Lazarevića, te da je bilo vrlo teško makar dopreti do nje, a kamoli njeno srce smekšati i osvojiti ga, zbog čega Nemanji skida kapu, a najpre mu je zahvalna za neverovatnu podršku i ljubav koju joj je tada pružio i evo već deseniju i po na tom polju se među emotivnim partnerima ništa ne menja. 

Pročitajte: Godinama ga je krila... Kaja Žutić otkrila kako izgleda njen muž poznati muzičar, SVI GA ZNATE (FOTO)

ATA Images

 

Sa svim gore navedenim pojedinostima intimnog života supružnika javnost je bila upoznata, ono o čemu se gotovo nikada u medijima nije govorilo je razlog zbog kog su Kaja i Nemanja ostali bez potomstva. Nagađalo se i spekulisalo, nažalost, za sve ovo vreme do tačnog odgovora se nije došlo. Muzičar i glumica okrenuli su se jedno drugome, prirodi, zbog koje često odlaze na imanje Kajinog pokojnog oca Miloša Žutića, posvetili su se takođe brizi o svom psu, pa i karijerama koje su izuzetne.

Pročitajte: Ćerko, zašto ovo radiš? Isplivale nage fotografije Kaje Žutić, Ceci Bojković SRCE SLOMLJENO! (FOTO)

Mića Jović

 

Osim što se vrlo uspešno bavi glumom naslednica Cece Bojković pre par godina uplovila je u svet slikarstva, izrađuje akvarele, imala je i par predstavljanja a nedavno je na Zlatiboru u Domu kulture ona održala drugu svoju izložbu pod nazivom "Moja klimatska meno promena" poglavlje zima.

Pročitajte: Udaj se na brzinu, kaj se natenane: Kaja Žutić u VENČANICI, odlukom zatekla i rođenu majku FOTO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

 

Brojni mediji ispratili su Katarinin rad, kritičari su je pohvalili, a najponosniji na njen uspeh pored nje same svakako su bili majka i suprug. Muž Katarine Žutić jedan je od onih koji su glumici dali vetar u leđa da se oproba u izradi akvarela. On je najveća potpora dramske umetnice, koja kroz šalu često ume da kaže i da je Nemanja njena druga bolja polovina.

Poklon fotografije Katarine Žutić

 

Komentari (0)

Loading