Celebrity News

Bila je moja najveća greška, ALI SAD JE GOTOVO! Željko Mitrović sve iznenadio priznanjem, ovo su detalji razlaza

Kajanje Željka Mitrovića nastupilo je, ali kasno

Bila je moja najveća greška, ALI SAD JE GOTOVO! Željko Mitrović sve iznenadio priznanjem, ovo su detalji razlaza

Serija “Selo gori, a baba se češlja”, proglašena je za najgledaniju domaću seriju od kada se u Srbiji meri gledanost televizijskog programa. Sa meštanima izmišljenog sela Petlovac kraj Morave, Radašinom, Radojkom, Milašinom, Zlatanom, sinom Draganom...gledaoci su svakodnevno proživljavali mnoge životne situacije, te je to upravo jedan od razloga da izazove kajanje Željka Mitrovića, vlasnika "Pink" imperije.

Naime, junaci autora i reditelja Radoša Bajića gotovo svakodnevno bili su dragi gosti u našim domovima zbog čega većina gledaoca veruje da skoro sve zna o pomenutom ostvarenju, međutim ono što malo ko zna jeste da je pre nego što se obratio RTS-u, Bajić projekat “Selo gori” ponudio televiziji "Pink".

Pročitajte: Žestoka psovka na pomen njegovog imena - Željko Mitrović pred svima otkrio šta zaista misli o bivšem zetu Iliji, Kristina u suzama

@stasamtebikosamsebi Radoš Bajić gost je Ivana Stankovića! Emisija ‘Šta sam tebi & ko sam sebi’ petkom u 22:30 na K1 i na YT kanalu K1televizija. 📺#radosbajic #stasamtebikosamsebi #k1televizija #ivanstankovic #tv #emisija #k1 #foryou #fyp ♬ original sound - Ivan Stankovic

- Pre nego što smo "skrpili" neki ugovor sa RTS- om da snimimo prve četiri epizode, “Selo gori” su odbili svi koji su se tada bavili tim poslom. Između ostalog, Željko Mitrović i dan danas se krsti i kaže da mu je to jedan od najvećih promašaja i grešaka u karijeri. Po nekoj liniji mogućnosti da tu dobijem šansu, prve razgovore smo imali sa njim što je on odbio. “Selo gori” je trajalo deset godina, mi smo došli do 101. epizode i stali smo, mada smo mogli da snimamo još - ispričao je Radoš Bajić za "K1".

Pročitajte: On je otišao i sa Milicom uživao u milionima - Pogledajte u kakvom stanu je živela Mitrovićeva bivša žena Hani sa decom posle razvoda (FOTO)

Instagram

 

Odluka da u tom momentu odbije da finansira seriju i uvrsti je u svoj program kasnije je izazvala kajanje Željka Mitrovića, vlasnika televizije Pink, koji je i sam izjavio da je to njegov veliki programski i poslovni promašaj.

Komentari (0)

Loading