Celebrity News

Žestoka psovka na pomen njegovog imena: Željko Mitrović pred svima otkrio šta zaista misli o bivšem zetu Iliji, Kristina u suzama

Stav Željka Mitrovića po pitanju nesuđenog zeta je jasan

Žestoka psovka na pomen njegovog imena: Željko Mitrović pred svima otkrio šta zaista misli o bivšem zetu Iliji, Kristina u suzama

Naslednica vlasnika "Pink" imperije, lepa Kristina Mitrović relativno skoro okončala je, kako su mnogi smatrali, bajkovitu vezu sa ukrajinskim milijarderom Ilijom, sa kojim je gotovo svakodnevno ljubav iskazivala putem društvenih mreža. Kada je iz, za sada, nepoznatih razloga usledio njihov raskid, očekivano je bilo i da se javno oglase, što su i učinili - obrisali su sve zajedničke fotografije, ali i podelili objave kojima su jasno svima stavili do znanja da su napravili pravi potez kada su se razišli. Kakav je stav Željka Mitrovića po pitanju nesuđenog zeta, mnogi su se zapitali i dok je ova ljubav trajala, a posebno je sada svima interesantno da li je ostalo i gram poštovanja između Kristininog bivšeg verenika i njenog poznatog oca.

Pročitajte: Pobrisane sve zajedničke fotografije, stiglo i saopštenje zeta Željka Mitrovića - Što je dosta, DOSTA JE! (FOTO)

Instagram

 

Naime, ćerka Željka Mitrovića pre nekoliko dana proslavila je rođendan, i to je bila idealna prilika da se posvećeni otac uputi u London gde ona živi, kako bi joj ulepšao dan i priredio nezaboravnu proslavu što je on kamerom i ovekovečio, te snimke i fotografije nastale ovim lepim povodom podelio na društvenim mrežama.

Pročitajte: Dok Kristina Mitrović u Londonu slavi rođendan, evo kakvu poruku je danas poslao njen bivši verenik milijarder - Ovo će joj teško pasti

Instagram

 

Lepih želja i čestitki nije manjkalo ispod njegovih objava iz Londona, međutim među komentarima u superlativu našao se i jedan koji je uspeo da isprovocira medijskog maga, koji je u svom stilu na isti i odgovorio.

Pročitajte: Koga nema bez njega se može - Ćerka Željka Mitrovića našla zamenu za milionera, već objavila i prvu fotografiju

printscreen

 

- Šta si tražio u Londonu? Nesuđenog zeta da ga moliš da se vrati? - glasilo je krajnje neumesno pitanje jednog pratioca, na koje je usledio veoma konkretan odgovor.

- Tebra, ja ovde imam veliki biznis, koga boli za zeta??? - napisao je, pa je sada misterija oko toga kakav je stav Željka Mitrovića po pitanju nesuđenog zeta, odgonetnuta svima onima koje je toliko zanimala.

Komentari (0)

Loading