Celebrity News

Dečko Sandre Mitrović je OVAJ POZNATI MUŠKARAC: Pogledajte prvu zajedničku fotografiju, ni tata Željko nije imao pojma

Dečko Sandre Mitrović više nije tajna

Dečko Sandre Mitrović je OVAJ POZNATI MUŠKARAC: Pogledajte prvu zajedničku fotografiju, ni tata Željko nije imao pojma

Školovanje u inostranstvu, najpre u Engleskoj, a zatim i u Americi, doprinelo je razvoju rediteljskog talenta najstarije ćerke Željka Mitrovića. Sandra Mitrović brojnim kratkometražnim filmovima dokazala je da joj je mesto među najboljima, a zahvaljujući trudu i svojim radovima koji su ocenjeni najvišom ocenom svojevremeno je imala priliku da sedi i u istoj prostoriji sa najcenjenijima u svojoj branši, što je takođe dokaz da izbor profesije nije promašila. Da je velika karijera pred njom dokazala je Sandra i pre par meseci svojim prvim autorskim dugometražnim prvencem "Komedija na tri sprata" koji je predstavila u MTS dvorani. Brojne autore, scenariste, velika glumačka imena okupila je tim povodom, ipak jedno ime mnogima je još na početku same pripreme projekta zaparalo uši. Reč je o koscenaristi Noi Dodsonu kojeg je ona predstavila kao najboljeg prijatelja i saradnika, što po svemu sudeći nije potpuna istina. Da je Noa dečko Sandre Mitrović prvi put posumnjalo se pre par dana kada je najstarija Željkova mezimica objavila fotografije sa letovanja na Tajlandu.

Pročitajte: Spektakl! Milica Mitrović i Željkova prva supruga Hani na metar jedna od druge: Svi pričaju o tome šta je Milica uradila! (FOTO)

 

 

Slučajno ili namerno na par Sandrinih snimaka i slika našao se Noa, a svi koji su imali priliku da pogledaju sadržaj prokomentarisali su isto i to da između Sandre i njega ipak ima nešto više. Naime, rediteljka i njen očigledno jako blizak prijatelj uslikani su dok se druže sa slonovima, a Sandra je taj susret opisala rečima:

- Emocionalna podrška na našem kreativnom putu. 

Pročitajte: Kad ti se bivša i sadašnja nađu na istom mestu: Ko se seća da je Željko Mitrović bio u braku sa poznatom pevačicom? FOTO

Instagram

 

Dečko Sandre Mitrović po svemu sudeći više nije tajna, a da li se tata Željko slaže sa ćerkinim izborom vreme će pokazati.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading