Celebrity News

Nabacila je kilograme i postala šaman! Ovako danas izgleda Marina Živković, pevačica koju ste obožavali devedesetih (FOTO)

Izgled Marine Živković godinama se dosta promenio

Nabacila je kilograme i postala šaman! Ovako danas izgleda Marina Živković, pevačica koju ste obožavali devedesetih (FOTO)

Dejan Milićević

Vlasnica hitova "Zdravo za gotovo", "Hajde mori dan, dva", "Pet godina", "Lavica" i drugih, važila je devedesetih godina za jednu od najpopularnijih pevačica na našim prostorima. Pre više od dve decenije povukla se sa estradne scene, a pesma kojom je zaokružila svoju karijeru i poslednja koju je objavila bila je "Druga žena" koja je puštena u etar 2002. godine. Pored raskošnog glasa kojim je oduševljavala publiku, mnogi su u superlativu komentarisali i izgled Marine Živković koji je nakon toliko godina prilično izmenjen. Pevačica je prepoznatljive lokne zamenila ravnom kosom, a vidno je i da ima nekoliko kilograma viška, ali i dalje izgleda odlično.

Jedno od njenih poslednjih gostovanja pre povlačenja u medijsku ilegalu bilo je na "Grand televiziji" gde je objasnila zbog čega se povukla sa muzičke scene.

Pročitajte: Mlada ošišana do glave, sa samo 18 godina pobegla od kuće - Ovako je izgledala Snežana Đurišić kada se udavala za prvog muža Slobodana (FOTO)

printscreen

 

- Kada dođeš do samog vrha onda nema više izazova, a ja volim izazove. Uživala sam u plodovima rada, družila sam se i obišla planetu - prokomentarisala je tada svoje povlačenje iz sveta muzike u emisiji "20. vek" Marina koja je kako su pisali mediji napustila pravoslavlje i postala šaman. Iako se spekulisalo da je promenila i ime, pevačica je to demantovala.

- To nije tačno. Ja stvarno ne znam... Jedne novine su izbacile pre par godina da sam promenila veru, da sam sada Maha mantra. Vidi, ja nemam veze s tim. Niti znam šta znači to. Veru nisam promenila! Rođena sam u Srbiji, nikada ne bih promenila veru. Ovo je moj predeo. Ja sam ovde rođena, jedem našu hranu. Pričam maternjim jezikom, ne koristim strane reči. To nema veze sa životom. Padalo mi je na pamet i da ih tužim, ali sam odustala. Neka pišu šta hoće, samo neka stave lepu sliku - izjavila je jednom prilikom Marina i priznala sve o Šamanizmu koji već godinama proučava.

Pročitajte: Odsekla svoju dugu plavu kosu i ofarbala se u tamno - Frizura Jasne Milenković Jami ostavila sve u čudu, evo kako izgleda (FOTO)

printscreen

 

- Jednostavno sam se preusmerila na nešto drugo. U šamanizmu sam, zaista. Živeti sa dušom. Radim upravo to. Bavim se čitanjem duša. Dovoljno je da vas gledam u oči i da vas energetski ‘radim’. Ljudi se zezaju i neozbiljno shvataju te stvari. Svaka izgovorena reč je energija. To sve ostaje u etru i ne razgrađuje se. Onda se mi čudimo što nam je tako, a ne razmišljamo da šamaramo gluposti ko nezdravi. Znate, meni je ispunjen život, ostvarena sam kao žena, kao umetnik, kreator. S prijateljicama i sestrama radim u lancu salona u kojem pravimo kreme, organske, od prirodnih sastojaka, anticelulitne - otkrila je jednom prilikom, a iako su način života kao i izgled Marine Živković umnogome izmenjeni, mnogi se slažu da ona zrači nekom posebnom energijom i odaje utisak srećne i ispunjene žene koja je svoj put pronašla daleko od kamera i svetla reflektora.

Komentari (0)

Loading