Lepota

Šta se dogodilo sa licem Suzane Jovanović: Zbog ove promene ženu Saše Popovića niko više ne može da prepozna (FOTO)

Izgled Suzane Jovanović ne prestaje da se komentariše

Šta se dogodilo sa licem Suzane Jovanović: Zbog ove promene ženu Saše Popovića niko više ne može da prepozna (FOTO)

Petar Đorđević

Za suprugu Saše Popovića mnogi kažu da je srećnica i da živi pravu bajku o kakvoj mnoge žene maštaju. Može se pohvaliti skladnom porodicom, lagodnim životom i bogatstvom, međutim ona je od onih dama koje materijalnom ne pridaju mnogo važnosti i mnogi koji je poznaju kažu da je njena najveća vrlina skromnost. Iako još od svog prvog pojavljivanja važi za jednu od najlepših pevačica sa domaće javne scene, izgled Suzane Jovanović nije nešto čime je ona želela da privlači pažnju, što se može se zaključiti i po fotografijama sa njenog "Instagram" profila na kojima je često možemo videti u potpuno opuštenim izdanjima i bez trunke šminke.

Poznata po tome što neguje prirodan izgled, Suzana od početka svoje karijere pa do danas nije poglegla trendovima savremene lepote koji podrazumevaju estetske korekcije, a iako su je prijateljice nagovarale da se podvrgne tretmanima podmlađivanja, ona na to nije pristajala, smatrajući da je još uvek rano za tako nešto, piše "Svet". Godinama je ostala verna i svojoj boji kose, a jedina promena koja se mogla povremeno primetiti kada je izgled Suzane Jovanović u pitanju, jeste način šminkanja, verovatno na nagovor snajke, koja je poznata šminkerka.

Pročitajte: Zdravo, ovde Sašina žena - Kako je protekao susret Suzane Jovanović sa pevačicom u koju je Popović bio LUDO ZALJUBLJEN (FOTO)

Instagram

 

Da šminka i te kako može da čini čuda, te da ženu učini neprepoznatljivom, uverili smo se upravo ovom Suzaninom fotografijom na kojoj ona sa naglašenim mejkapom i ozbiljnom izrazom lica, po mišljenju mnogih, ne liči na sebe. Iako se većina slaže da joj izuzetno lepo pristaje novi look, ima i onih kojima se novi izgled Suzane Jovanović nije dopao, jer kako kažu, žele da je vide nasmejanu, kakva je oduvek bila.

Inače, o Suzaninom izgledu se brinu njena ćerka Aleksandra i snajka Tijana, koje uskoro pokreću zajednički biznis. Naime, ćerka Aleksandra je završila kurs za manikir, pa je rešila ubuduće time da se bavi, a njen otac Saša Popović jednom prilikom je otkrio da će ona da se udruži sa snajkom, Danijelovom ženom, koja je poznata šminkerka i koja već godinama radi u "Grandu".

Komentari (0)

Loading