Celebrity News

BOLEST Danice Ristovski počela da se vidi na fotografijama: Ovo je nešto najgore što može da se desi jednoj ženi

Zdravstveno stanje Danice Ristovski bilo je narušeno

BOLEST Danice Ristovski počela da se vidi na fotografijama: Ovo je nešto najgore što može da se desi jednoj ženi

Boško Karanović

Da je zdravstveno stanje Danice Ristovski bilo narušeno moglo se samo pretpostaviti. Nakon razvoda od kolege Lazara Ristovskog glumica je, name, prepolovila kilažu i dok su neki verovali da je reč o ljubavnoj depresiji koja je učinila svoje, bilo je onih kojima je Daničin izgled ukazivao na nešto drugo.

Pročitajte: Da li vam je bolji frajer od Laze? Danica Ristovski predstavila novog partnera, sed i prezgodan! Svi čestitaju (FOTO)

Ata Images

 

Sumnje ovih drugih, takozvanih zloslutnika, ispostavile su se kao tačne. Naime, nakon razlaza od Lazara Danica se posvetila poslu, sinovima, unucima, tako da u njenom srcu nije bilo mesta za tugu. Njena pluća, s druge strane, izuzetno su stradala, a zatim i gastrointerološki sistem zbog kog je morala ozbiljno da promeni navike. O čemu se tu tačno radilo, kakvo je sada zdravstveno stanje Danice Ristovski i još mnogo što šta ispričala je ona u video intervjuu ekipi magazina Story po premijernom prikazivanju prve dve epizode serije "Zakopane tajne" u kojoj ima izvanrednu ulogu potpukovnice u penziji.

Pročitajte: Izgubila je sina 7 dana po njegovom rođenju: Popularnu glumicu gledamo u seriji Zakopane tajne, iza njenog osmeha krije se strašna bol

Komentari (0)

Loading