Celebrity News

Tijana mora da prihvati: Slaviša Čurović sada strasno ljubi MLAĐU koleginicu u usta, pogledajte prvu fotografiju

Slaviša Čurović u zagrljaju mlađe koleginice, fotografije zapalile mreže

Tijana mora da prihvati: Slaviša Čurović sada strasno ljubi MLAĐU koleginicu u usta, pogledajte prvu fotografiju

Slaviša Čurović u zagrljaju mlađe koleginice, neposredno posle pomirenja sa dugogodišnjom suprugom, uslikan je na snimanju serije "Ubice mog oca" čija se šesta sezona emitovala uz veliku pažnju publike. I dok mnogi šuškaju kako će strastveni kadrovi poljupca Slaviše Čurovića i mlade Sanje Jovićević uticati na sveže pomireni bračni par, kao i šta o ovom susretu svoje supruge sa starijim kolegom Slavišom misli Branimir Popović, u ovim porodicama sve protiče u najboljem redu.

Pročitajte: Verujete li da ovde žive? Tijana i Slaviša Čurović posle pomirenja uselili su se u ovaj stan, pogled na zidove sve govori (FOTO)

Ubice mog oca

 

Naime, kako su supružnici Čurović i Popović glumci, kod njih nema prostora za ljubomoru, već sve uloge svojih partnera bodre i podržavaju.

Slaviša Čurović u zagrljaju mlađe koleginice pojavio se već u prvoj epizodi šeste sezone pomenute serije, a kako će se odnos razvijati dalje i ko je ustvari misteriozna Kristina koja je ušla u život javnog tužioca Miška, gledaocima ostaje da vide.

Komentari (0)

Loading