Lifestyle

Verujete li da ovde žive? Tijana i Slaviša Čurović posle pomirenja uselili su se u ovaj stan, pogled na zidove sve govori (FOTO)

Dom Tijane i Slaviše Čurovića preslatko je uređena nekretnina u prestonici

Verujete li da ovde žive? Tijana i Slaviša Čurović posle pomirenja uselili su se u ovaj stan, pogled na zidove sve govori (FOTO)

Značajne promene dom Tijane i Slaviše Čurovića pretrpeo je nakon pomirenja glumačkog para.  Naime, do tada devojački stan u kom je dramska umetnica živela sa ćerkom Tajom, trebalo je prilagoditi još jednom i to muškom članu. Bilo je neophodno napraviti mesta u ormarima, kuhinji i kupatilu, pa i dnevnom boravku jer je Slaviša iz svog prethodnog stana poželeo da prenese apsolutno sve.

Pročitajte: Tijana i Slaviša Čurović posle pomirenja raduju se najlepšoj vesti: Toliko su želeli da njihova ćerka dobije brata ili sestru (FOTO)

Instagram

 

Divan kutak u srcu prestonice postao je još magičniji i bajkovitiji, bar tako komentarišu pratioci zaljubljenih partnera na "Instagramu", koji su kroz par fotografija mogli steći dojam kako zapravo zajednički dom Tijane i Slaviše Čurovića sada izgleda.

Pročitajte: OTKRIVAMO: Sedam godina posle razvoda srce Tijane Čurović osvojio je ON, prijatelji i porodica u ŠOKU (FOTO)

Instagram

 

Na samom ulazu u stan smešten je veliki ugradni ormar, koji je ujedno spremište za jakne i kapute i cipelarnik. Iz kratkog hodnika dolazi se do udobnog dnevnog boravka, koji se nastavlja na trepzariju.  Mesto na kom tročlana porodica svakodnevno obeduje krase ljubičaste prugaste tapete, bež pufnasti tepih sto i stolice boje drveta.

Pročitajte: Posle pomirenja sa bivšim mužem i kratkotrajne sreće: Tijana Ćurović objavila pretužne vesti, bolest napreduje (FOTO)

Instagram

 

Mali hodnik s desne strane vodi do kuhinje u kojoj pak preovlađuju bela i crvena boja. Gornji ugradni delovi svetlih su nijansi, donji su pak bordno crveni, a istog tona je i frižider.

Pročitajte: Tri veridbe, razvod, pomirenje: Tijana je posle ove Slavišine rečenice presekla, udarac je bio presudan

Instagram

 

 

Dom Tijane i Slaviše Čurovića dodatno lepim čine niske komode s fiokama i kockaste police na kojima glumac i glumica čuvaju romane, porodične fotografije i veliki broj svojih i ćerkinih nagrada i priznanja. Ušuškano, lepo, porodično utisak je koji je na prvu loptu moguće steći.

 

Komentari (2)

Loading
Pantagruel

06:44 14.01.2023

Лепа жена и има неки израз у очима из ког би се дало наслутити да је и добре нарави. А он делује крајње антипатично и одбојно. Да ли је у природи другачије, само они знају.

Rade

07:31 29.09.2023

Ostavio je ženu jer joj je bio važniji pas od njega. Posle 7 godina joj se vratio zbog ćerkinih suza. Sudbinu psa ne znamo. Verovatno se, posle smrti psa ponovo rodila ljubav. Dok jednom ne smrkne drugom ne svane. O kakva jadna i bedna ljubavna priča. 💔🦮🥰🐕‍🦺😍🐕🎭👥🤕😅😂🤣😇