Celebrity News

Starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića postala fudbalerka: Pogledajte prvu Adrijaninu fotku sa terena, dres i kopačke su tu!

Starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića devojčica je za primer

Starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića postala fudbalerka: Pogledajte prvu Adrijaninu fotku sa terena, dres i kopačke su tu!

Budući da je odrasla uz dva brata, starijeg Adrijana i mlađeg Mihajla starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića uvek je naginjala igrama specifičnim za mušku decu. Ranijih godina ponosna mama je često kroz šalu u intervjuima umela da kaže da mala Adrijana ima mušku energiju, te da zahvaljujući upravo toj osobini nikada nije kaskala za starijim bratom, naprotiv u neretkim situacijama umela je da iskaže i nadmoć.

Pročitajte: POTRES, Vujadin očajan! Mirka PREVARILA VOLJENOG sa POZNATIM KOLEGOM: Toliko je zgodan, i najvernije žene bi PALE (FOTO)

Instagram

 

Instagram

 

Da može da bude bolja čak i u muškom sportu - fudbalu starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića je pokazala na terenu. Naime, roditelji su je zajedno sa braćom upisali u školu fudbala, gde se ona istakla i stekla veliko poverenje trenera. O sportskom potencijalu Adrijane Savić uveliko se priča, mnogi joj prognoziraju svetlu budućnost u sportu, a uprkos tome što nije odabrala neku suptilniju profesiju, nego baš ovaj grub kontaktni sport i svi pokazatelji ukuzuju na to da je i glumica ponosna na ćerkin izbor.

Pročitajte: Vujadine, da li se tako tretira žena? Mirka Vasiljević otkrila šta proživljava u četiri zida: Ne izlazim iz kuhinje...

 

 

Podržava je u potpunosti kao i otac, koji navodno svima priča da je brzinu i tehniku nasledila od njega.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading