Celebrity News

POTRES, Vujadin očajan! Mirka PREVARILA VOLJENOG sa POZNATIM KOLEGOM: Toliko je zgodan, i najvernije žene bi PALE (FOTO)

Bivši dečko Mirke Vasiljević bio je ovaj poznati kolega

POTRES, Vujadin očajan! Mirka PREVARILA VOLJENOG sa POZNATIM KOLEGOM: Toliko je zgodan, i najvernije žene bi PALE (FOTO)

Ata Images

Bivši dečko Mirke Vasiljević, jedini za koga je javnost znala, bio je sin našeg poznatog biznismena, u koga je glumica bila zaljubljena u srednjoj školi. Međutim, u to vreme ostavila ga je ne zbog sadašnjeg partnera Vujadina, već zbog svog kolege.

Da li je Vujadin Savić znao za kratku romansu svoje supruge i poznatog glumca možemo da nagađamo, ali domaćoj javnosti do sada nije bilo poznato da je bivši dečko Mirke Vasiljević bio i Viktor Savić, sa kojim je, kako je za medije otkrio izvor bila u romansi, nakon koje se ubrzo vratila tadašnjem dečku.

Petar Đorđević

 

 

- U jednom trenutku prekida veze Mirka je počela romansu s kolegom Viktorom Savićem, da bi se samo nekoliko dana kasnije vratila u zagrljaj aktuelnom dečku - rekao je svojevremeno izvor za "Kurir", a glumica je odabrala da o svojim emotivnim izborima ipak neće govoriti.

- Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno - rekla je za medije osvrnuvši se na svoje stare ljubavi, dok romansu sa kolegom nije komentarisala.

Pročitajte: Mala Anika više neće biti NAJMLAĐA - Vujadin Savić je upravo objavio na Instagramu, PETA BEBA U PORODICI (FOTO)

Instagram

 

Nešto nakon ovih emotivnih izleta Mirka je uplovila u romansu sa Vujadinom, uz koga je, kako kaže, odrasla i podarila mu četvoro divne dece.

 

Komentari (1)

Loading
Nadica

15:26 05.03.2023

Da je bila pametna da je ostala sa Viktorom ili bilo kojim,samo ne sa ovim umišljenim fudbalercicem ,prepotentnim,antipaticnim balavcem, pun sebe bez pokrića,ma jednom recju nezahvalno,nevaspitano ,odvratno muško g....!! Sutni to bre Mirka !!!!