Celebrity News

KRAJ! POTRES u domu Ane Ivanović i Bastijana i to pred dolazak trećeg deteta, ona se oglasila saopštenjem: Sve se dešava sa razlogom

Autor: | 29/03/2023

Objava Ane Ivanović privukla je veliku pažnju

KRAJ! POTRES u domu Ane Ivanović i Bastijana i to pred dolazak trećeg deteta, ona se oglasila saopštenjem: Sve se dešava sa razlogom

Profimedia

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović i njen izabranik Bastijan Švajnštajger u velikoj ljubavi uživaju punih šest godina, u braku su se ostvarili i kao roditelji sinova Luke i Leona, a odnedavno je poznato i da će porodica postati bogatija za još jednog člana. Naime, par je lepe vesti najpre čuvao za sebe, a zatim je usledila objava Ane Ivanović kojom je otkrila da je u blagoslovenom stanju, te da će na svet doneti još jednog dečaka.

Budući da je na "Instagramu" veoma aktivna, ponosna mama često sa brojnim fanovima na kreativne načine deli interesantne sadržaje, pokazuje kako provodi trudničke dane, kako se hrani i neguje u drugom stanju, a sada je podelila i svoje razmišljanje te izazvala pravi bum na društvenim mrežama.

Pročitajte: Torba Ane Ivanović je toliko posebna da je ima u svim bojama - Evo kako je kombinuje i zašto je toliko voli (FOTO)

Instagram printscreen

 

- Podsetnik: Sve dešava s razlogom. Samo verujte životu i izvucite maksimum iz njega - napisala je proslavljena sportistkinja i podstakla brojne spekulacije. 

Budući da ove njene reči prati fotografija prolećnog sadržaja, objava Ane Ivanović uglavnom je shvaćena u pozitivnom konekstu, međutim bilo je tu i zabrinutih fanova koji su se odmah zapitali da li tu postoji neka skrivena poruka i šta ju je zapravo navelo da u najlepšem životnom periodu preispituje sopstveni život.

Komentari (0)

Loading