Moda

Modni okršaj Anđelke Prpić i Ane Ivanović: Obe u istim trudničkim haljinama, možete ih i vi kupiti! Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Modni okršaj Anđelke Prpić i Ane Ivanović ne prestaje da se komentariše

Modni okršaj Anđelke Prpić i Ane Ivanović: Obe u istim trudničkim haljinama, možete ih i vi kupiti! Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Modni okršaj Anđelke Prpić i Ane Ivanović ne prestaje da se komentariše na mrežama. Prelepe trudnice u poslednjih nekoliko dana objavile su fotografije u haljinama od trikotaže, koje prate siluetu, ističu trudnički stomak, koje obe ponosno šetaju i savršen su modni odabir za predstojeće proleće.

Dok je Anđelka igrala na sigurnu kartu i ponela usku crnu haljinu sa potpisom domaće dizajnerke, Ana je prošetala haljinu u braon boji, koja je bila nešto veći trend ove zime.

Pročitajte: Trudna Anđelka Prpić šokirala sve odlukom o novom dečku - Možda ovo nije bila najbolja odluka (FOTO)

 

 

I dok je Anđelka svoj look zamislila kao jednostavan dnevni look, koji je upotpunila samo naočarima za sunce, Ana je svoj nadogradila oversized sakoom u teget boji, crnim čizmicama i torbicom nešto drugačije nijanse od boje haljine. Ovaj neobični kolorit nije u skladu sa modnim pravilima, ali kako je moda u poslednjih nekoliko godina sva pravila potisnula i postala poligon za iskazivanje kreativnosti, mnogi su oduševljeni njenim trudničkim outfitom.

Pročitajte: Tek sad isplivala istina - Anin dolazak u Beograd otkrio u kakvim je zaista odnosima sa snajom Draganom Džajić

 

 

Modni okršaj Anđelke Prpić i Ane Ivanović je modni sudar prelepih trudnica i dva potpuno različita stila, koji se vama više dopada?

Komentari (0)

Loading