Celebrity News

ZBOGOM i hvala na svemu! Maja Ognjenović na Instagramu potvrdila KRAJ, niko nije znao da je patila (FOTO)

Objava Maje Ognjenović izazvala je polemiku

ZBOGOM i hvala na svemu! Maja Ognjenović na Instagramu potvrdila KRAJ, niko nije znao da je patila (FOTO)

Luka Šarac/Ata images

Naša proslavljena odbojkašica Maja Ognjenović godinama je u skladnom braku sa bivšim vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem u kojem je pronašla svoju srodnu dušu. Iako u javnosti ona retko govori o svom privatnom životu, u nekoliko navrata isticala je kako je oboma stabilan odnos veoma važan, posebno jer su zbog obaveza često razdvojeni. Upravo iz razloga što važe za jedan od najskladnijih sportskih parova, objava Maje Ognjenović na Instagramu mnoge je iznenadila i i izazvala salvu reakcija.

Kako je veoma aktivna na društvenim mrežama, svaka Majina fotografija izazove veliku pažnju armije pratilaca i pored toga što dobija komplimente na konto sportskih uspeha koje niže, odbojkašica fanove oduševljava i svojom prirodnošču i lepotom kojom pleni, a moćni stajlinzi koje ovim putem prezentuje takođe su neizostavna tema.

Ovog puta, pored toga što je ispozirala u savršenom modnom izdanju, širokim farmerkama, crnoj rolci i klasičnom oversized kaputu nezaobilaznom ove sezone, te prikupila na hiljade lajkova i komentara, objava Maje Ognjenović posebno je interesantna njenim pratiocima i zbog propratnog komentara, koji je mnoge naveo na razmišljanje.

Pročitajte: RASTALI SE Maja Ognjenović i Dača Ikodinović! Odbojkašica otišla od kuće pa poručila OVO (FOTO)

Zbogom i hvala - glasio je opis ove fotke koji je mnoge u prvi mah naveo da pomisle kako u njenom i Dačinom odnosu nešto ne štima, te kako ove reči slute na ozbiljne probleme, međutim oni koji su se pažljivije zagledali, shvatili su da se Maja na sebi svojstven način oprostila od stare godine koja joj je i te kako uspeha donela, a po svemu sudeći i 2023. krenula je odlično.

Pročitajte: Pljušte čestitke sa svih strana - Maja Ognjenović je DOČEKALA, obradovala porodicu lepim vestima, Dača plače od sreće (FOTO)

Naime, iako je u 39. godini života, Maja Ognjenović i dalje je jedna od najboljih tehničarki na svetu. Decenijska reprezentativka Srbije na klupskom i reprezentativnom planu osvojila je praktično sve što je bilo moguće, međutim, njena želja i odlučnost da nastavi dalje dovela ju je do toga da i naredne sezone bude deo jednog vrhunskog kluba. Iako je u dresu turskog Ezadžibašija beležila odlične rezultate, Ognjenovićeva je odlučila da od leta promeni sredinu i zaigra za četvrti italijanski klub, te je  ugovorila saradnju sa Novarom.

Komentari (0)

Loading