Celebrity News

Nastradao od hleba i paštete: Tužan kraj Sergeja Trifunovića, objavljena crno bela fotografija

Objava Sergeja Trifunovića zabrinula mnoge

Nastradao od hleba i paštete: Tužan kraj Sergeja Trifunovića, objavljena crno bela fotografija

ATA Images

Navikli smo već da jedan od najpopularnijih naših glumaca svojim satiričnim humorom oduševljava pratioce na društvenim mrežama "Instagramu" i "Twiteru" gde je najaktivniji, te svaka objava Sergeja Trifunovića izaziva veliku pažnju i mnoštvo komentara, ali i podiže veliku prašinu u javnosti te nailazi na brojne kritike. To i nije neko iznenađenje ako uzmemo u obzir da on bez zadrške uvek iznosi svoje mišljenje i stav ne tajeći ni političku opredeljenost koja je u njegovom slučaju česta tema. 

Budući da se čitavih godinu dana rat između Rusije i Ukrajine ne stišava, te izaziva veliku zabrinutost ljudi širom Evrope i sveta, nemili događaji i ratno stanje na istoku Evrope često je tema i na društvenim mrežama, pa je upravo ovim povodom osvanula prošle godine objava Sergeja Trifunovića inspirisana jednom neobičnom situacijom.

Pročitajte: Oca ste mu gledali u svim domaćim serijama - Porodična fotografija otkrila sve, ovo su roditelji Sergeja Trifunovića

 

 

- Sergej Grigorijevič Kasatkin. Ruski tenkista koji je prešao preko lade sa penzionerom u Harkovu. Ukrajinski ekstremisti zu ga zarobili ispred bolnice u predgradju Kijeva i naterali ga da jede SDO (Suvi Dnevni Obrok) do smrti. Umro je kod 38-og sendviča sa jetrenom paštetom. 1973-2022. Počivaj u miru, junače - napisao je glumac, te dodao i svoju crno-belu fotografiju na kojoj jede paštetu sa hlebom.

Pročitajte: Zanela se! Vesna Trivalić u prisnom odnosu sa mlađim kolegom, odale je fotografije sa venčanja Mine Sovtić

 

 

Neupućeni su se verovatno u prvi mah zapitali šta se to dogodilo sa Sergejem, međutim oni koji ga bolje poznaju i prate znaju da je objava Sergeja Trifunoviča interesantne sadržine samo satirična šala izvedena baš u njegovom prepoznatljivom stilu.

Kako izgleda devojka Sergeja Trifunovića pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading