Celebrity News

Prosed, PREZGODAN, pravi dasa: Kalina Kovačević konačno u javnosti sa svojim muškarcem, ovo su prve fotke

Emotivni izabranik Kaline Kovačević ponovo tema

Prosed, PREZGODAN, pravi dasa: Kalina Kovačević konačno u javnosti sa svojim muškarcem, ovo su prve fotke

Emotivni izabranik Kaline Kovačević ponovo je tema. Nakon što se pre nekoliko meseci šuškalo o njenoj aferi sa kolegom Petrom Strugarom, sa kojim radi na predstavi "Godina vrana" emotivni život Kaline Kovačević ponovo se našao u žiži javnosti.

Kako je vezu sa kolegom demantovala, objasnivši da sa njim neguje prijateljski, više bratsko-sestrinski odnos, glumica je ostavila mesta javnosti da se pita ko je emotivni izabranik Kaline Kovačević i da li ga uopšte ima?

Pročitajte: Posle razvoda od doktora Rekovića Kalina Kovačević prvi put u javnosti sa mlađom ćerkom - Mala Anika je kao šećer (FOTO)

Ata Images

 

Iako se činilo da se na premijeri filma "Munje: Opet" pojavila sama, glumica je uhvaćena u prijatnom razgovoru koji je vodila sa simpatičnim, ali javnosti nepoznatim gospodinom.

Ata Images

 

Da li je u mraku bioskopske sale sa svojim emotivnim partnerom razmenjivala nežne reči, ali i utiske o novom filmskom ostvarenju, ili je ipak reč o prijateljskom razgovoru sa poznanikom, ostaće tajna. Ipak, osmeh na njenom licu svedoči da je emotivno srećna i ispunjena, a ko je osvojio njeno srce, vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading