Celebrity News

NOVI DEČKO Kaline Kovačević je BAŠ ZGODAN: Prvi put uslikana posle razvoda, vreme je za pravu ljubav (FOTO)

Novi dečko Kaline Kovačević izuzetno je šarmantan - pišu portali

NOVI DEČKO Kaline Kovačević je BAŠ ZGODAN: Prvi put uslikana posle razvoda, vreme je za pravu ljubav (FOTO)

Već mesecima javnost se pita ko je novi dečko Kaline Kovačević, tačnije kojem muškarcu je pošlo za rukom da nakon burnog razvoda zaleči srce glumice i osvoji ga.

Pročitajte: RASTURILA MU BRAK: Novi dečko Kaline Kovačević je OVAJ SLAVNI GLUMAC koji se skoro razveo, svi su u šoku (FOTO)

Miša Obradović

 

Pre nešto više od godinu dana dramska umetnica rastala se od drugog supruga, naučnika Vladimira Rekovića, sa kojim ima ćerku Aniku, što je vešto medijima krila. Tek pred kraj pretprošle godine odlučila je na tu temu da progovori i čitavu javnost digla na noge.

-S bivšim partnerom sam se razišla jer sam shvatila da je bolje da budem sama nego u vezi koja me ne ispunjava. Međutim, od Ijubavi ne odustajem. Desiće mi se nova, sigurna sam, jer kakav je to život bez ljubavi? Ako je nešto okončano, ne mora da znači da je bilo neuspešno. To ne znači da sad nisam srećna i ispunjena. I te kako jesam - kazala je Kalina, a svi su de pitali ko osim dve ćerke Mione i Anike njen osmeh čini tako lepim.

Pročitajte: Najlepši poklon za rođendan dao joj je on: Kalina Kovačević podelila prelepe vesti, čestitke se nižu FOTO

Jelena Jovanov

 

Dok javnost pokušava da odgonetne ko je novi dečko Kaline Kovačević, glumica se fotografisala u naručju crnokosog, šarmantnog momka koji se na Instagramu potpisuje sa Deki i tu fotografiju objavila na društvene mreže. Emocije ona nije skrivala, što je i taj jednostavan kadar zabeležio.

Pročitajte:Zdravstveno stanje Kaline Kovačević opet zabrinulo Ljilju i Sinišu, ali tu je ON da odagna sve muke: Glumica otkrila ko je leči (FOTO)

Instagram

 

 

Poklon fotografije prvog venčanja Kaline Kovačević

 

Komentari (0)

Loading