Celebrity News

TRUDNA mlada u venčanici i mnogo stariji mladoženja! Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Sanje Kužet sa prvim suprugom

Prvo venčanje Sanje Kužet dogodilo se pre deset godina

TRUDNA mlada u venčanici i mnogo stariji mladoženja! Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Sanje Kužet sa prvim suprugom

Sanja Kužet, voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", svojom lepotom prirodnošću i blistavim osmehom uspela je da uđe pod kožu brojnim gledaocima, a neretko joj polazi za rukom da na sceni zaseni i velike zvezde. Medijski ipak ona ne voli preterano da se eksponira, kako kaže napravila je rez između poslovnog i privatnog, a ono što je u javnosti o njenom porodičnom životu poznato jeste da je u srećnom braku sa Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne automobilske kuće, sa kojim je ima sina Strahinju. Voditeljka je i pre ovog imala još jedan brak koji je sklopila pre čitavu deceniju, a kako je proteklo prvo venčanje Sanje Kužet i kako je mlada izgledala za ovaj poseban dan imali smo prilike da vidimo putem jedinstvene fotografije koja je isplivala u javnost.

Naime, ona je tada sudbonosno da rekla članu obezbeđenja Željka Mitrovića, Zoranu Piperu sa kojim je dobila sina Andriju, a prema pisanju "Objektiva", prvo venčanje Sanje Kužet bilo je bajkovito. Mladenci su želeli da sve protekne savršeno, te nisu štedeli prilikom organizacije svadbenog veselja koje je upriličeno u nekadašnjem Interkontinentalu, a kuma je bila balkanska diva Lepa Brena

Pročitajte: Sa njim je dobila sina Andriju - Evo kako izgleda prvi muž Sanje Kužet (FOTO)

 

- To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju - otkrio je jednom prilikom izvor blizak voditeljki koja je inače na svom prvom venčanju blistala sa širokim osmehom čemu je zaslužno i blagosloveno stanje u kojem je tada bila.

Pročitajte: Sećate li je se sa Pinka kad je vodila vremensku prognozu? Ovako je Sanja Kužet izgledala pre Zvezda Granda i slave (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Da brak nije bio bajkovit kao i samo venčanje govori činjenica da su se nakon samo godinu dana Sanja i Zoran razveli, a voditeljka je jednom prilikom ispričala da su ona i bivši suprug u odličnim odnosima:

- Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete - rekla je tada voditeljka.

Fotografije iz luksuznog doma Sanje Kužet možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Loading