Celebrity News

Balerina je ipak važnija od supruge: Istina o TAJNOM ŽIVOTU Žike Todorovića (FOTO)

Majka Žike Todorovića bivša je balerina, a danas je žena koja drži do sebe, vrlo je dostojanstvena i mladalački stilizovana

Balerina je ipak važnija od supruge: Istina o TAJNOM ŽIVOTU Žike Todorovića (FOTO)

Čak i dok je glumac Bora Todorović bio živ majka Žike Todorovića, a Borina prva supruga nije volela da bude zastupljena u javnosti. Balerina Snežana Matić živela je povučeno, uprkos tome što je svakodnevno u kostimima na sceni bila izložena pogledima publike. Mediji i pojavljivanje po dnevnoj štampi nikada je nisu zanimali, stoga sve donedavno se nije moglo znati kako ona stari, niti čime se u penziji zanima.

Pročitajte: Kako je Žika Todorović završio na ulici: Potresne fotografije slavnog glumca rasplakale javnost

 

 

Žika, koji je pre godinu i po dana otvorio profil na "Instagramu" i time fanovima dozvolio da zavire u njegov skriveni svet intime, prekršio je majčino pravilo i svima stavio do znanja koliko mu znači, ali i koliko zapravo njih dvoje liče. Nema ko nije prokomentarisao da je isti majka, te da je od Bore nasledio samo glumački talenat.

Pročitajte: Porodična slika Žike Todorovića će vas raznežiti: Glumac prvi put pokazao dve mlađe sestre i maćehu (FOTO)

 

 

Zajedničkom fotografijom na kojoj ljubi i grli mamu Todorović je Snežani čestitao 81. rođendan, a budući da je slika nastala na ulici može se zaključiti da ju je ovim malim izlivom nežnosti iznenadio.

Majka Žike Todorovića pokojnom Bori Todoroviću podarila je i ćerku Danu koja se školovala u Lodnonu za glumicu, ali postala je pisac.

Komentari (0)

Loading