Celebrity News

Pokazala stomačić: Supruga Ivana Ivanovića konačno u javnosti, novu boju kose i jedan detalj na prelepoj Anji svi komentarišu (FOTO)

Supruga Ivana Ivanovića pokazala stomačić

Pokazala stomačić: Supruga Ivana Ivanovića konačno u javnosti, novu boju kose i jedan detalj na prelepoj Anji svi komentarišu (FOTO)

Boško Karanović

Supruga Ivana Ivanovića, Anja Petrović, već godinama živi povučenim životom, uprkos velikoj popularnosti svog nevenčanog supruga. Sada se lepa Anja konačno pojavila u javnosti i oduševila prisutne na premijeri predstave "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu.

Supruga Ivana Ivanovića pojavila se u lepršavom crnom kombinezonu, a kombinaciju je upotpunila sivim sakoom. Decentni nakit i blago uvijene lokne učinile su da cela kombinacija izgleda elegantnije, ali jedan detalj zasenio je sve.

Pročitajte: Supruga Ivana Ivanovića je FATALNA PLAVUŠA - Zbog prelepe Anje svi su se okrenuli, njene fotografije sa bebom oduzimaju dah

Ata Images

 

Naime, fotografi su fotografisali lepu Anju, a tom prilikom na fotografijama supruge Ivana Ivanovića blago se nazirao stomačić. To su primetili mnogi i zapitali se da li će nas, mnogima omiljeni voditelj, dve godine od rođenja ćerke Lole, ponovo obradovati lepim vestima.

Da li je Anja samo uhvaćena u neobičnoj pozi, zbog koje se stomačić nazire više nego što je trebalo, ili će voditelj uskoro podeliti lepe vesti, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading