Celebrity News

Koliko je mama Anja srećna i ponosna: Pogledajte fotografije sa drugog rođendana mlađe ćerke Ivana Ivanovića

Mlađa ćerka Ivana Ivanovića neodoljiva je devojčica

Koliko je mama Anja srećna i ponosna: Pogledajte fotografije sa drugog rođendana mlađe ćerke Ivana Ivanovića

Otkako se pre dve godine po drugi put ostvario u ulozi oca, harizmatični voditelj i autor emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" ne skida osmeh sa lica. Po njegovim objavama koje deli na društvenoj mreži "Instagram" reklo bi se da je veoma posvećen otac koji svaki slobodan trenutak koristi da provede uz svoju porodicu, suprugu Anju, stariju naslednicu iz prvog braka Stašu i preslatku Lolu koja je ovih dana prava zvezda društvenih mreža. Navikli smo već da se malena Lola, kada god osvane na profilu poznatog tate, svima uvuče pod kožu i svojom slatkoćom lako osvoji simpatije, a povod zbog kojeg je sada ponovo u centru pažnje veoma je lep, naime, mlađa ćerka Ivana Ivanovića proslavila je rođendan.

- Mi danas slavimo drugi rođendan moje druge princeze. Srećno Lola - radosti prepunog srca napisao je Ivan uz srce i fotografiju slavljenice.

Pročitajte: Najslađa beba ovog leta, pogledajte joj samo kupaći! Mlađa ćerka Ivana Ivanovića osvojila hrvatsko primorje (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

Devojčica za koju mnogi kažu da je preslikana tata, svojim širokim osmehom, veselim duhom i neodoljivim šarmom pleni, a to je posebno bio slučaj i na proslavi njenog drugog rođendana koji su mama i tata odlučili da obeleže u intimnoj atmosferi, uz nezaobilaznu tortu sa svećicama i balonima.

Poput prave princeze, mlađa ćerka Ivana Ivanovića blistala je odevena u prelepu roze somotsku haljinicu, a čestitke i lepe reči Ivanovih prijatelja samo su se nizale u komentarima ispod fotografije.

 

Komentari (0)

Loading