Celebrity News

Tajna afera Srđana Predojevića isplivala na površinu: Pogledajte fotografiju sa glumicom iz "Igre sudbine", ljubav se vidi u pogledu

Srđan Predojević i Iva Štrljić, prema pisanju medija, bili su u kratkoj vezi

Tajna afera Srđana Predojevića isplivala na površinu: Pogledajte fotografiju sa glumicom iz "Igre sudbine", ljubav se vidi u pogledu

Iako tome ima više od petnaest godina, da su bili u vezi Srđan Predojević i Iva Štrljić tu je da nas podseti jedna stara fotografija koja je i podstakla da ljubavna priča voditeljsko-glumačkog para ponovo bude aktuelna tema u medijima. Naime, pravi bum na društvenim mrežama izazvala je objava iz perioda njihovog zabavljanja na kojoj srećni i zaljubljeni poziraju nekadašnji partneri, a o čijoj romansi se u javnosti ne zna mnogo detalja.

Pročitajte: Supruga Srđana Predojevića posle 10 godina u javnosti - Baš se promenila, evo kako danas izgleda (FOTO)

 

 

Nikada o tome nisu pričali Srđan Predojević i Iva Štrljić, nisu niti potvrdili, niti demantovali glasine da su bili u vezi, međutim prema pisanju "Pressa" 2007. godine njih dvoje je spojio posao, a sve se završilo slomljenim srcem. Te godine, Srđan je bio urednik jutarnjeg programa na RTS-u , dok je Iva vodila jutarnji program na TV B92 i navodno su uplovili u vezu koja je bila kratkog daha.

Prema pisanju domaćih medija, oni su viđeni i kako se ludo provode u jednom beogradskom klubu, a da gde ima dima ima i vatre svedoči i njihova stara fotografija na kojoj odaju utisak srećnog para. Ipak, veza nije dugo potrajala, rastali su se posle svega mesec dana i to, kako se šuškalo, na ne baš lep način.

Pročitajte: Njegova supruga nema pojma - Tajna afera Srđana Predojevića sa OVOM glumicom iz Igre sudbine više ne može da se sakrije (FOTO)

 

 

- Iva pati, srce joj je slomljeno. Srđan je za kratko vreme pokazao drugo, očigledno pravo, lice. U početku je bio romantičan i pažljiv, stalno ju je zvao, slao poruke, obasipao je pažnjom - otkrio je je tada za "Press" izvor blizak glumici.

Kako je ovaj list tada pisao, spekulisalo se da Srđan Predojević i Iva Štrljić zapravo nisu ni bili romantično povezani, već im je, iz nepoznatih razloga, odgovarala medijska pažnja "u duetu", a do danas nijedno od aktera nisu želeli da komentariše ove navode.

Komentari (1)

Loading