Celebrity News

Supruga Srđana Predojevića posle 10 godina u javnosti: Baš se promenila, evo kako danas izgleda (FOTO)

Supruga Srđana Predojevića izuzetno ceni skromnost, što je osobina kojom se i sama diči

Supruga Srđana Predojevića posle 10 godina u javnosti: Baš se promenila, evo kako danas izgleda (FOTO)

Nebrojeno puta moglo se čuti koliko je supruga Srđana Predojevića lepa. Samo retki u prvo vreme mogli su se uveriti u ove tvrdnje, a tek nešto kasnije sa likom pravnice Mirjane Lazarević Predojević u prvom planu u javnosti pojavile su se tek dve, tri fotografije. Jedna je sa venčanja organizovanog u Parizu, druga iz porodičnog doma sa decom Stefanom i Sofijom, a treća za potrebe lifestyle magazina. 

Pročitajte: Stan kakav se samo poželeti može: Po poslednjoj modi Srđan Predojević opremio nekretninu u kojoj je Jovana Joksimović nepoželjan gost (FOTO)

Boško Karanović

 

Od poslednjeg fotoshootinga skromna i nenametljiva supruga Srđana Predojevića nije više imala želju za javnim eksponiranjem, što je voditelj s puno razumevanja aminovao i godinama unazad na gradskim događajima se pojavljivao sam. Tog stava porodica Predojević držala se sve do juče, kada je napravljen mali izuzetak.

Pročitajte: Njegova supruga nema pojma: Tajna afera Srđana Predojevića sa OVOM glumicom iz Igre sudbine više ne može da se sakrije (FOTO)

Boško Karanović

 

Autor, urednik i voditelj emisije "Vesti sa Srđanom Predojevićem" prodefilovao je posle dužeg vremena crvenim tepihom sa suprugom, zbog čega su fotoreporteri dobili posebnu motivaciju da taj momenat zabeleže. Fotografije tada nastale posvedočile su skladu kojim pleni bračni par, istovremeno i tome da se Mirjana dosta promenila od poslednjeg medijskog pojavljivanja pre nekoliko godina. Mnogi koji su doneli istovetan zaključak istakli su da je istina da ona ima sada boru, dve više ali i da je još lepša, nežnija, kao i da se spokoj i mir vide na njenom licu, napre zbog divnog porodičnog života.

Komentari (0)

Loading