Celebrity News

Ljubio je Anu Mihajlovski, bio najbolji frajer na Balkanu, a danas… Sandi Cenov ima dugu sedu kosu i bradu, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Kako danas izgleda Sandi Cenov mnogi su se pitali

Ljubio je Anu Mihajlovski, bio najbolji frajer na Balkanu, a danas… Sandi Cenov ima dugu sedu kosu i bradu, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Hrvatski pop pevač bio je obožavan tokom devedesetih godina, a kada je objavio pesmu "Malena" koja je i danas veliki hit, on je uživao u velikoj pažnji pripadnica lepšeg pola koje su doslovno ludele za njim. Brojne poznate dame, među kojima i Ana Mihajlovski, nisu odolele njegovom šarmu, a godinama se uz njegovo ime vezivao epitet" otrov za manekenke", međutim u jeku popularnosti muzičar se gotovo potpuno povukao iz javnog života, te se mnogi pitaju kako danas izgleda Sandi Cenov.

Pročitajte: Bacala mi je stvari sa prozora - OVAJ pevač konačno otkrio sve detalje burne i zabranjene veze sa Anom Mihajlovski (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov)

Naime, nekadašnji najveći zavodnik na reginalnoj muzičkoj sceni danas živi mirnim porodičnim životom, njegovo srce ukrala je prelepa Ilina sa kojom se februara 2005. godine venčao na Baliju nakon tri meseca poznanstva. U braku su dobili ćerku Zaru i sina Mikulu, a iako se retko zajedno pojavljuju na događajima, oni važe za jedan od najskladnijih hrvatskih parova. 

Pročitajte: Sandi Cenov izbegava medije - Muzika je danas kod nas otišla 20 godina unazad

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov)

Budući da je na društvenim mrežama veoma aktivan, popularan i praćen, putem istih imali smo prilike da saznamo kako danas izgleda Sandi Cenov kao i to da je njegov imidž znatno izmenjen. On je pustio bradu, a primetne su i sede koje mu, mnogi se slažu, odlično pristaju, te su i dalje na račun njegovog izgleda komplimenti neizostavni. 

Pročitajte: Sandi Cenov ljubio je Anu Mihajlovski, a onda je upoznao nju i za samo tri meseca stao pred matičara (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov)

Sandi je član i jednog moto društva sa kojim svake godine odlazi na proputovanje Evropom, a posebno uživa  u porodičnim aktivnosima i putovanjima, te neretko sa svojim pratiocima na Instagramu deli fotografije iz njihove svakodnevnice i sa odmora.

Komentari (0)

Loading