Celebrity News

PREDIVNE VESTI od Milana Vasića: Objavio fotografije sa našom poznatom pevačicom, odveo je i na Kosovo!

Devojka Milana Vasića više nije tema o kojoj se ćuti

PREDIVNE VESTI od Milana Vasića: Objavio fotografije sa našom poznatom pevačicom, odveo je i na Kosovo!

Ata Images

Već neko vreme mediji pokušavaju da saznaju nešto više o tome ko je devojka Milana Vasića, ali im ne polazi za rukom. Najpre zbog toga što sam glumac o toj temi ne želi da govori, ali i zbog toga što je gotovo nemoguće ga uslikati u ženskom društvu. Sve što se u poslednje vreme može o Milanu čuti, saznaje se sa njegovog Instagram profila, gde on isključivo objavljuje snimke i videe nastale tokom putovanja po Srbiji, u druženju s prijateljima i roditeljima, dok istovremeno tim putem on predstavlja i svoje muzičko znanje i talenat.

Pročitajte:Sreća je na Božić pokucala i na njegova vrata: Milan Vasić okupio porodicu i saopštio PRELEPE VESTI, pogledajte kako je ONA srećna (FOTO)

Instagram

 

Zahvaljujući dobroj reakciji publike došao je na ideju da izda album, sa pesmama narodnog melosa, što je i sproveo u delo, a sada je već krenuo i u izradu spotova. Premijerna ekranizacija numere “Bolna ljuba” uspešno je danas okončana što je Vasić podelio sa svojim fanovima. Pored dirljivih reči upućenih od strane dramskog umetnika saradnicima, najveću pažnju ipak privukla devojka sa Milanove fotografije, koja se slučajno ili namerno našla u njegovom zagrljaju. Da je u pitanju nova devojka Milana Vasića logičan je zaključak, ali ipak ne. Reč je o pevačici Veri Stolić koja je samo činivši uslugu prijatelju pristala da glumi u njegovom spotu.

Pročitajte: Zavirite u dom Milana Vasića na Kosovu: Glumac godinama živi u Beogradu, ali mu je srce ostalo tamo FOTO

 

 

Vera je, inače, ćerka njegovog dobrog prijatelja. 

Komentari (0)

Loading