Celebrity News

Porodica Milana Vasića zavijena u crno! Objava na Instagramu sve rasplakala: Dobri moj, nikad nećeš biti zaboravljen (FOTO)

Tuga Milana Vasića velika je

Porodica Milana Vasića zavijena u crno! Objava na Instagramu sve rasplakala: Dobri moj, nikad nećeš biti zaboravljen (FOTO)

Malo poznata činjenica je da Milana Vasića život nije mnogo mazio. Glumac, poznat po komičnim ulogama osmeh nosi svuda sa sobom te niko nikada ne bi rekao da ga nešto tišti i u predelu srca žiga, ipak činjenica je da velike boli on nosi na svojoj duši. Tuga Milana Vasića za bliskim ljudima čini se da nikada neće utihnuti.

Pročitajte: Kraj momačkom životu: Milan Vasić objavio fotografiju i porodicu rasplakao od sreće, mali toliko liči na njega (FOTO)

 

 

Bol za prijateljima koji su stradali u odbranu Kosova i Metohije, mesta gde su njegovi koreni, i još uvek mu roditelji žive, čini se da je svakim danom sve veća i veća. Na pomen imena svojih drugara iz detinjstva Milan postaje vrlo sentimentalan, pojave se i suze u oku a tada voli i da zapeva kosovske pesme i priseti se rodnog Ropotova i druženja.

Pročitajte: Najradosnije vesti stižu iz doma Milana Vasića: Roditelji i sestre plaču od sreće, ne mogu da veruju da je došao taj dan (FOTO)

Instagram

 

Da je tuga Milana Vasića nešto što ostaje duboko i zauvek utkano u svaku poru glumca govori činjenica da se on nedavno, putem Instagrama, prisetio dragog prijatelja koji među živima nije već 24 godine:

- Pre 24 godine poginuo je na ratištu moj mnogo dobar drug Čavka, inače specijalac na Ajvaliji, za kojim sam dugooo plakao...Mnogo sam od njega naučio. Brate moj dobri, nikad zaboravljen nećeš biti...- napisao je glumac pa u produžetku dodao slomljeno srce.

Pročitajte: Očuvano i renovirano: Milan Vasić otvara vrata svog doma na Kosovu, ovde provodi najviše vremena (FOTO)

 

Instagram

 

 

Ovaj srceparajući post privukao je veliku pažnju pratilaca harizmatičnog dramskog umetnika, koji mu čitavog dana šalju reči podrške i svoja iskustva ne bi li mu bilo makar malo lakše. Mnogi među njima poručili su mu i da je u redu što žali prijatelja, ali da istovremeno mora biti zahvalan što niko iz njegove porodice nije stradao, pa i na tome što su mu uprkos tome što uskoro puni 45 godina i roditelji još uvek živi i vitalni.

Pročitajte: Dve tikve i tri bundeve: Šta je sve Milan Vasić pronašao na putu

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading