Celebrity News

Sada je KRAJ: Goran Bogdan uslikan kako se ljubi sa koleginicom, Jovani prekipelo! Pogledajte fotografiju

Goran Bogdan prevario Jovanu Stojiljković bruje mediji

Sada je KRAJ: Goran Bogdan uslikan kako se ljubi sa koleginicom, Jovani prekipelo! Pogledajte fotografiju

Ata Images

Pet godina Goran Bogdan i Jovana Stojiljković zajedno pune novinske stupce. Glumac i glumica neiscrpna su tema medija, najviše zbog toga što nijedno nije zainteresovano za davanje izjava, ponajmanje priču o svom odnosu. Toliko je toga što bi javnost volela o njima dvoma da dozna, toliko je toga što su mediji voljni da istraže, te stalno nešto zapitkuju, nažalost odgovora nema baš mnogo. Tek povremeno Hrvat i prelepa Srpkinja imaju manir da se pojave zajedno na javnom događaju, tek povremeno Goran o svojoj privatnosti kroz objavu na Instagramu nešto otkrije, dok se Jovana čvrsto drži stava da su društvene mreže nužno zlo, koje nju još uvek ne zanimaju. Da je zanimaju videla bi ono o čemu čitava javnost celog dana govori, a to je da "Goran Bogdan prevario Jovanu Stojiljković".

Pročitajte: Ko je pustio stomak i obrukao se, ko je sijao? Pogledajte sve fotografije sa crvenog tepiha otvaranja FEST-a

Instagram

 

Spekulacije na temu preljube usledile su nakon što je glumac na Instagramu objavio snimak na kom ljubi drugu i to vrlo strasno. Poljubac sa glumicom Ivom Mihalić dogodio se za  potrebe snimanja spota Prljavog kazališta, a iako je bilo vrlo očigledno da je reč o profesionalnom zadatku, pojedini su poverovali da je zaista reč o preljubi.

Pročitajte: Šokirala na premijeri, gde je Goran Bogdan: Jovana Stojiljković pokazala svoju ljubav, drži je za ruku, požuda se vidi u svakom pogledu

Instagram

 

Razlog zbog kog su Instagrameri, pa i šira javnost pomislili da je Goran Bogdan prevario Jovanu Stojiljković jeste uverljvost dramskih partnera koji su dali sve od sebe da dočaraju stanje zaljubljenosti u spotu. Očigledno je da Bogdan svakodnevno pomera granice kada je gluma u pitanju, što mnogi primećuju i to nagrađuju samo komplimentima.  

Boško Karanović

 

Komentari (0)

Loading