Lifestyle

Ovde živi LJUBAV! Dom Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković romantično je gnezdo za dvoje: Evo šta ga čini posebnim (FOTO)

Dom Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković predivan je kutak za dvoje

Ovde živi LJUBAV! Dom Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković romantično je gnezdo za dvoje: Evo šta ga čini posebnim (FOTO)

ATA Images

Već i vrapci na grani znaju da je dom Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković delimično u Zagrebu, delimično u Beogradu, a dobrim delom u gradovima gde je glumački par angažovan na seriji ili filmu. Gde god da su u datom trenutku smešteni, emotivni partneri uživaju u zajedničkom životu i svom malom svetu iza četiri zida, koji su skrojili po obostranim ukusima i afinitetima. 

Pročitajte: Tajno se venčali! Jovana Stojiljković sa voljenim stala pred matičara, glamurozna venčanica će vas oduševiti (FOTO)

Instagram

Kako izgleda jedan od njihovih skrivenih kutaka nedavno je na Instagramu otkrio glumac, koji inače nema običaj da sa publikom i fanovima deli intimu. Na iznenađenje mnogih, on je pokazao deo dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje i opisao ih rečima: "Moj mali raj".

Pročitajte: NE MOGU VIŠE! Jovana Stojiljković žestoko o Goranu Bogdanu, rešila je da kaže sve što joj je na duši

Instagram

 

Na osnovu par fotografija, osvanulih na insta storiju dramskog umetnika moglo se zaključiti da je reč o nekretnini male kvadrature, ali sasvim dovoljne za život udvoje. Takođe se moglo videti da Bogdan u dnevnom boravku drži bicikl, ali i da on i Jovana imaju i kamin smešten nadomak šanka iza kojeg se nalazi kuhinja.

Pročitajte: Problemi su se gomilali, nisam imao izbora: Goran Bogdan otkrio šta mu je uradila Jovana Stojiljković

Instagram

 

 

Zidovi su od kamena pa podsećaju na primorski stančić, u kom ipak dominira moderan nameštaj. Stočić pozicioniran između kreveta u dnevnoj sobi vrlo je upečatljiv i unikatan, te se može reći da je to detalj koji je možda čak i najviše pažnje privukao kada je u pitanju dom Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković.

Pročitajte: Skrasio se kraj naše Jovane, a ona je bila njegova zabranjena ljubav: Goran Bogdan je ludo voleo pevačicu koju svi obožavamo

Instagram

 

 

Neosporno je da je par skrojio lep zajednički život, u kojem je ljubav najvažnija stavka.

Komentari (0)

Loading